walk on wings, tread in air: Terengganu sudahh... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Terengganu sudahh...
2015-02-18

Entry ringkas saja.

Aku dah kat Tganu. Hari ni guwe keje kat UMT.

Kat rumah mak mertua aku ni line tak bagus sangat. GPRS je dapat, tu pun nasib baik la. Selalunya out terus.
Aku nak baca email pun lembab nak download apetah lagi nak reply.
Ni dah banyak email aku respond, tapi semua failed. Sakit jiwa.
Nasib baik enquiry sekarang melalui website, kalau tak, mesti aku dah makin stress nak respond email tak dapat.

Aku tak dapat nak reply email sorang-sorang kot.
Ni sekali jalan la aku respond kat sini ya.

First nak cakap pasal Contest OOTD #JubahAqeela.
Ada yang nak join tapi nak email je gamba kat aku.
Kalau nak email gamba untuk tunjuk kat aku, boleh. Takde masalah.
Tapi kalau nak join contest tapi taknak letak kat IG, mintak maaf sangat. Yang tu tak dapat aku terima. Tak fair pada yang ikut semua syarat-syarat.
Cubalah ya, usahakan untuk letak kat IG. Ikut semua syarat yang kita dah tetapkan - tag 3 kawan, tag Fleur by Mrs Him and letak hashtag.

Yang kedua, pasal Ephyra Victoria Secret.
Aku tau ada tempat yang belum dapat gaji lagi.
Takpe, kalau nak tunggu gaji ke, nak installment ke, aku takde masalah. Aku faham bendalah tu kena beli 2, tak semua orang boleh bayar selepuk RM394.
Nak bayar installment boleh, cuma masa order tu letak kat remark yang ko nak bayar secara installment TAPI mesti letak deposit RM30 okeh?
Yang the rest kendian bayar ikut suka nak bayar berapa-berapa pun, yang penting dah full payment baru aku deliver barang ya.

Last,tak salah aku, Fleur by Mrs Him dah mulakan email blasting.
Jadi, sesape yang ada history of purchase tu, insyallah akan dapat news latest promo from us.
Kalau nak respond to that email also can sebab email tu akan masuk ke folder aku jugak, so aku boleh baca. Kalau ada masa aku pasti reply :)

Selamat bercuti frens!





Eh kata nak raya kan. Haruslah layan konsert Leslie, barulah raya namanya.



posted by aveo757 @ 7:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER