walk on wings, tread in air: Happy Hour & Aqeela <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Happy Hour & Aqeela
2015-02-01

Pengumuman, aku bercuti sehingga Selasa.
Rabu keje. Khamis - Jumaat not in the office.
Jadi, semua order Ephyra and shawl Jumaat lepas, akan dipos Rabu.
Dan Jubah Aqeela yang baru ni akan dipos Isnin depan, insyallah.



Jubah Aqeela Vol 2, ni aku keluarkan warna-warna baru kecuali blue.
Blue terlampau banyak permintaan, jadi aku buat balik this color but this time combination blue and gold. Dulu aku buat blue and light pink. Bior kali ni memancor-mancor perginya kaler gold.

Warna-warna baru haruslah cantik, no worries.

1. Kombinasi Cream (body) and Olive Green.
2. Kombinasi Green Aqua (body) and Lavender.
3. Kombinasi Blue (body) and Gold.
4. Kombinasi Red (body) and Silver Grey.
5. Kombinasi Peach (body) and Thistle.


Jubah masih lagi mengekalkan ciri-ciri wudu' friendly and bf-friendly.
Diperbuat dari satin.
Aku tak sure camana korang pakai jubah. Kalau aku pakai jubah, aku akan seluar kat dalam jugak sebab jubah kan besar jadi bila terlampau berangin aku seriau pulak. Macam this model also sarungkan seluar.



Nama dia tukar jadi Aqeela Vol. 2 sebab kali ni aku ubah sikit design.
Aku tambah lagi 2 line di depan, bagi menampakkan efek slim.
Model ni pakai size S.

Oh lagi satu, ini jubah. Bukan dress. Jadi, dia tak berpinggang.
Orang mengandung insyallah boleh pakai jugak.

Size Jubah Aqeela

Aku akan launch jubah ni esok.
Hari ni teaser dulu.
Pembelian hanya di official website Fleur by Mrs Him.



Ok ni lagi satu.
HAPPY HOUR EPHYRA selama 120 jam.
Happy tak agak-agak?
Bermula dari esok sampailah Jumaat.
Pembelian also di www.fleurbymrshim.com(KLIK HERE) ya.
Tapi aku dah pun update kat website, so kalau nak purchase now pun boleh dah.
Pastikan lepas buat payment, emailkan to us tau.

Ok, bye nak pi bercoti-coti.


posted by aveo757 @ 2:26 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER