walk on wings, tread in air: Aqeela Vol. 2, sekali harung dengan advert[at]xzizbiotech[dot]com : Iklan 2 Feb 2015 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Aqeela Vol. 2, sekali harung dengan advert[at]xzizbiotech[dot]com : Iklan 2 Feb 2015
2015-02-02

Memandangkan aku dah janji nak advertise-kan iklan every Monday, jadi aku letak kat sini sekali harung dengan iklan tuan tanahnya sekali.
Jubah Aqeela Vol 2 boleh dibeli direct dari website Fleur by Mrs Him.
Tapi, setiap order, kami akan hold untuk tempoh 24 jam sahaja.
Selepas temph 24 jam dari waktu anda place order, kalau masih tiada bayaran, order anda anda kami cancel supaya inventory boleh diupdate.

And please please please, kalau dah bayar, tolong emailkan prove of payment.
Jangan buat diam, kang tau-tau je jubah dah habis.
Sebab delivery hanya akan dibuat berdasarkan prove of payment.
Siapa bayar hari ni and esok, insyallah boleh dipos Rabu.
Sape bayar Khamis Jumaat, atau Rabu after 10am, akan dipos Isnin depan.


Iklan Tuan Tanah







Lagi sekali aku letak size kat sini.
Nanti bukak-bukak je website terus pilih je ok?

Harga pada website adalah introductory price sehingga Selasa 3 Feb 2015 jam 1pm sahaja.


Ada yang mintak aku suggest pakej mana yang lebih berbaloi, samada pakej Happy Hour atau pakej DI-scount Deal. 
Aku suggest ambik Pakej Happy Hour dulu.
Sebab Pakej DI-scount Deal tu bila-bila boleh beli, tapi Happy Hour Deal ni cuma 5 hari je. 
So grab ni dulu.


Iklan 1



Iklan 2



Iklan 3



Iklan 4



Iklan 5




Iklan 6



Iklan 7




Iklan 8



Iklan 9



Iklan 10




Iklan 11



Iklan 12




posted by aveo757 @ 12:58 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER