walk on wings, tread in air: Ibal & Siti : Video Nikah <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ibal & Siti : Video Nikah
2014-12-21

Penat.

Sejak preparation nikah bermula, sampaila nak menghabiskan sesi resepsi kat Bangi, akiu keletihan. Semalam rehearsal sampai pukul 10pm. Pastu hari ni dari pagi dah ada kat dewan menguruskan itu ini. Gamba reseption kat Dewan Banquet UPM, belum ada. Nak kena tunggu gamba dari fotografer and ihsan cousin sebab aku memang tak ambik gamba. Tak sempat sebab ke sana sini jadi runner. Turun 2 kilo agaknya berat aku hari ni. Mbahahaha.

Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar seperti yang diharapkan. Tetamu sangat ramai, melebihi dari anggaran tetamu berdasarkan kad jemputan. Alhamdulillah, alhamdulillah. Baru pukul 3pm, satu counter buffet dah kena tutup sebab lauk dah tinggal sikit. Tapi, pihak catering masak nasik lagi and goreng ayam berempah kat belakang dewan tu jugak, jadi semuanya under control. Candy booth sejam je dah half gone. Ye ye je aku order triffle, tiramisu, pavlova, cuppies.....bajet nak merasa. Sampai ke sudah aku lupa. By the time aku jenguk kat candy booth, dah settle. Tapi memang semua cakap dessert spread yang ada kat candy booth semua sedap. Orang yang beratur ambik nasik kat buffet counter sama panjang dengan yang beratur kat candy booth.

Tak best la nak cerita takde gamba.
Nanti kendian la aku cerita bila dah dapat gamba ya.
Nah, layan video nikah.
Ok aku nak tido. Esok appointment kul 10am.





EPHYRA PROMO
posted by aveo757 @ 11:31 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER