walk on wings, tread in air: Ephyra : Promo : Runtuh 3.0 & SLE Disease yang nak ambik Ephyra <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Promo : Runtuh 3.0 & SLE Disease yang nak ambik Ephyra
2014-11-28


Sesiapa yang ada di Korea and nak carik duit extra selama 2 hari, boleh call nombor dalam email yang aku printscreen kat atas.



Ha, berdebar tak tengok promo ni?

*motif nak berdebar?*

Kali ni HQ nak bagi free Ephyra Skin Bar.
Ephyra Skin Bar ni adelah facial bar untuk korang cuci-cuci muka.
Ephyra HQ ada bagi trial Ephyra skin bar ni masa expo Jom Heboh yang dulu and from there dorang dah received overwhelming response dan banyak testimoni yang kata skin bar ni bagus. Those yang ada masalah kulit boleh cuba minum Ephyra at the same time apply skin bar ni kat muka. Takde yang complicated sangat pun skin bar ni. Just macam pakai facial soap. Kalau nak tanggalkan mekap pun boleh pakai.

Setiap pembelian sekotak Ephyra (30 sachet), akan dapat free Ephyra Skin Bar.
Harga sekotak RM197 (harga normal). Tapi skin bar ni limited. Ni konsep siapa cepat bayar, dia dapat. Kalau tak, korang just dapat Ephyra je diiringi senyuman mesra dari aku.

Yang dalam kotak bertulisan biru tu adelah promo dari aku pulak.
Macam biasa setiap hujung tahun aku akan buat Promo Runtuh. So ini kali RUNTUH 3.0.
Sehingga Isnin saja ya. Promo aku ni sehingga Isnin depan sahaja.

Promo DI-scount Card masih lagi berlansung sebab respond bagus. Ada yang dah start guna discount number. Jadi, aku akan kekalkan promo DI-scount Card ni. Nak tau apa itu promo DI-scount Card boleh KLIK SINI.

Korang boleh buat pilihan nak pakej yang mana, di bawah. Semua pun dapat skin bar. Next time takde dah ya. Next time kena beli RM30/seketul :



Name:
Email Address:
I would like to purchase Ephyra 1 box (30 sachets) + skin bar + woven bag + shaker + gift, RM197 (Peninsular)
Ephyra 1 box (30 sachets) + skin bar + woven bag + shaker + gift, RM207 (Sabah/Sarawak)
RUNTUH 3.0 : Ephyra 3 box (90 sachets) + skin bar + woven bag + shaker, RM500 (Peninsular)
RUNTUH 3.0 : Ephyra 3 box (90 sachets) + skin bar + woven bag + shaker, RM530 (Sabah/Sarawak)
DI-SCOUNT CARD : Ephyra 3 box (90 sachets) + skin bar + woven bag + shaker + gift, RM540 (Peninsular)
DI-SCOUNT CARD : Ephyra 3 box (90 sachets) + skin bar + woven bag + shaker + gift, RM570 (Sabah/Sarawak)
Quantity
My address
Contact Number
Remarks


Oh yes, last week aku dapat 2 email dari reader yang nak mencuba Ephyra tapi dorang ada SLE.
Those yang ada SLE aku tak recommend untuk ambik Ephyra ya, melainkan kalau dokter korang allow. Sebab SLE ni salah satu dari penyakit kolagen vaskular (autoimmune disease). Badan pesakit SLE susah nak bezakan mana satu healthy tissue mana satu bukan, yang menyebabkan badan akan mistakenly attack body's healty tissue. Sometimes, normal proteins pun dia attack. Maksudnya kat sini badan pesakit SLE akan hasilkan antibodi untuk attack antigen badan sendiri instead of antigen luar. Dia takleh nak identify mana satu yang perlu di-attack. Punca kenapa badan pesakit SLE boleh attack tissue-tissue ni aku pun tak tau. Bukan aku je, dokter pun pening.

Memandangkan autoimmune problems often attack collagen, jadi aku tak berapa berani nak bagi pesakit SLE ambik Ephyra. Sorry ya.


posted by aveo757 @ 12:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER