walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : Aqeela : Ni yang official <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : Aqeela : Ni yang official
2014-12-30

Sebelum sembang entry hari ni, nak bagitau yang sesape nak beli Ephyra tak kira sekotak mahupun 3 kotak atau berkotak-kotak, jangan risau, aku memang accept installment dulu dan selamanya. Rasanya dah penah aku blog pasal ni dulu. Tapi ada lagi yang email tanya if boleh nak installment ke tak. Takpe, boleh je. Cuma lepas bayar full baru akan release barang. Tu memang standard prosedure.

Khamis lepas (Xmast Day), aku shoot Jubah Aqeela walaupun jubah dah separuh habis time ni.
Tapi kena buat jugak sebab nak simpan record for Lazada.
Alhamdulillah, jubah ni dapat sambutan.
Mungkin sebab aku bagi introductory price. Dah masuk Lazada kang ko tau la berapa harga dia.
Tapi tu la, sebab kali ni jubah aku buat cuma 100pcs je (10 dah bagi dayang-dayang, maka tinggal 90 je), jadi jubah cepat habis. Gamba jubah ni dah pun aku hantar, so maybe dalam minggu ni Lazada akan publish. Once dah naik, otomatically, harga dah bukan lagi RM70. So, kalau nak, grab sekarang ya.


Model pakai size S

Nak memilih kombinasi warna ni sampai berbintang-bintang bijik mata.
Hari ni decide, esok bila tengok balik list, slash.
Esok decide color combination, lusa tengok balik list, slash.
Haihhh, setan ada dimana-mana rupanya.
Last-last, tawakal je.
Rupanya color yang aku paling was-was sekali, itulah yang yang habis dulu.
Color ni, sold out.

Nak decide size satu hal lagi.
Memandangkan aku buat jubah, bukan dress, jadi ikut pemerhatian aku dan juga berdasarkan pengalaman sendiri, those yang bersize kecik selim tak ramai yang nak pakai jubah loose cut macam ni. Selalunya yang badan selim-melim ni nak tunjuk bentuk badan, jadi most of them prefer pakai dress sebab berpinggang. Tapi yang bersize besar macam aku, seronok pakai jubah macam ni sebab tak payah sedut perut. Jadi, aku buat sise S sikit je. Size M sedang-sedang, tapi aku banyakkan size L-XXL. Terbukti formula memang menjadi. Jadi, no worries, lepas ni aku maintain range S-XXL. Ada yang request aku up sehingga XXXL and panjangkan jubah. Insyallah, nanti aku pikirkan. Kena buat opinion poll so that aku tau perlu atau tak untuk di-consider-kan.


Jubah ni menggunakan material satin, breastfeed-friendly and wudu's friendly.
Hari ni aku dah pos semua order.
Insyallah, esok atau lusa sampai, bergantung pada tempat.
Tracking number dah dapat kan?



Ni En Wan rekod aku pakai jubah ni Sabtu lepas.
Aku nak tunjuk macamana jubah ni jadik bila dah dipakai and waktu kau berjalan. Jangan risau, tak melekap kat badan. Of cos aku takkan buat yang jenis melekap punya sebab aku pun nak sorok babat aku gak. Jubah yang aku pakai ni of cos aku punya, apa-apa hal rembat dulu la kan. 
Model tak berapa nak model ni pakai size M.


 Dada and pinggul kena x2 ya.


 SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUT


L, last piece



Name:
Email Address:
Color Jubah Aqeela Electric Blue : RM70.00
Jubah Aqeela Fading Rose : RM70.00
Jubah Aqeela Pink : RM70.00
Jubah Aqeela Purple : RM70.00
Size S
M
L
XL
XXL
Quantity
Delivery Address
Contact Number
Remarks



posted by aveo757 @ 10:19 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER