walk on wings, tread in air: advert[at]xzizbiotech[dot]com : Iklan 29 Disember 2014 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

advert[at]xzizbiotech[dot]com : Iklan 29 Disember 2014
2014-12-29

Okeh, it's iklan time.
Senang keje aku update blog macam ni.
Next iklan adalah 5 Jan 2015.
Hantarkan iklan korang ke : advert[at]xzizbiotech[dot]com


Mula-mula wajib iklan aku dulu.
Ni sebenarnya iklan yang sama masa aku launch skin bar.
Dulu aku letak kat poster promo tu dari 27 Nov sampai 1 Dis je kan.
Tapi kalau sape perasan, dalam setiap entry, bahagian bawah sekali aku masih letak link promo tu.
Memang sebenarnya promo RM500/3 kotak tu masih berjalan.
Memandangkan aku tak larat nak reply email yang sama bertanyakan if deal RM500 tu masih valid, so ni aku create new poster. Promo skin bar masih berjalan while stock last. 
Promo RM500 also masih on sehingga 4 Jan 2015.
Boleh KLIK SINI untuk place order.
Promo RM500 until 4 Jan only.



Iklan 1


Baju ni memang reader sponsor kat dua pengantin baru ni. Present la kiranya.
Kalau sesape berminat nak tempah baju (customised adult tees), ataupun nak tempah baju T Shirt for kids, even for pregnant mums pun boleh. Dia ada T Shirt sesuai untuk pregnant ladies. Korang just hantar design je. Yang Ibal and Siti pakai ni salah satu design dia.
Boleh ke FB : Gadis Jumaat Art Cetera


Iklan 2

Ada sesape tengah cari keje or can fit into this position?
Boleh PM FB : Nina Faralina Mustaffa


Iklan 3




Iklan 4



Iklan 5



Iklan 6



Iklan 7




Iklan 8



Iklan 9



Iklan 10



Iklan 11



Iklan 12




Iklan 13




posted by aveo757 @ 12:01 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER