walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : Sofina <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : Sofina
2014-11-03

New shawl dari Fleur by Mrs Him - SOFINA.

Sofina ada 2 cutting :

i. Butterfly
ii. Long shawl curved-end (oblong)


 Yang oblong tu bentuk dia camni.
Dimension untuk both sama, 187 x 70cm.

Material kali ni menggunakan glitter silk. Tak panas punya walaupun dia nampak macam berkilat.
Macam biasa, boleh isi form kat bawah. Nanti kita akan reply to your order form berserta bank details. Kalau dapat reply "SOLD OUT", korang boleh try check kat Lazada if masih ada stock ya.











Model ni pakai Butterfly cut.
Yang oblong cut macam yang aku pakai dalam entry semalam. Boleh refer entry semalam.



Name:
Email Address:
Color RM36.00 : Black
RM36.00 : Blue
RM36.00 : Chocolate
RM36.00 : Ivory
RM36.00 : Midnight
RM36.00 : Peach
RM36.00 : Pink
RM36.00 : Red
RM36.00 : Royal Blue
RM36.00 : Turquoise
Style Oblong
Butterfly
Quantity
Delivery Address
Contact number
Remarks




Ok ni lagi satu.
Model search untuk our next shawl.
Aku tau ramai yang berminat sangat nak jadi model tapi tak tau nak start kat mana.
Meh sini start dengan Fleur by Mrs Him. Bonus-nya, muka korang akan aku masukkan ke Lazada. Market Lazada besar, insyallah, market korang juga akan lebih meluas nanti. Contact details korang juga akan aku letak di blog bila aku launch new shawl nanti. Jadi kalau ada sesape nak gunakan khidmat korang in future nanti senang dorang nak contact.

Gamba without watermark, aku akan berikan 3 keping (studio) dan 2 keping (outdoor) untuk portfolio korang nanti. Kalau nak extra, ambik ajelah dari blog aku/website/FB page. Tapi with watermark.

Last time aku ada mention yang ada a few MUA yang berminat nak sumbangkan khidmat mekap tapi masa photoshoot yang lepas, assistant aku saja yang hadir, aku ada kat Tganu jadi aku pakai MUA yang aku dah biasa. Kalau ada MUA yang nak offer service, please email juga di email address yang sama ya, with 'Subjek : MUA'. Aku belum decide nak ke studio mana tapi photoshoot akan dibuat sekitar area Bangi/Putrajaya/Shah Alam. Yes, contact details korang juga aku akan publish.

Minta sesape yang rajin, share permalink entry ni atau boleh copy flyer di atas and share to your frens ya. Thank you.



posted by aveo757 @ 9:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER