walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : Arekay : Re-shoot <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : Arekay : Re-shoot
2014-11-19

Sepatutntya now aku dah ada kat USM Penang dah.
Tetiba je pagi ni aku ada kat studio.
Tadah muka sendiri untuk jadi model.

Puncanya gamba yang shoot Sabtu lepas tak meet requirement Lazada. Kena ambik balik semula.
Dah kalau namanya weekdays macam ni mana la nak jumpa model yang free. Aku terpaksa mem-free-kan diri.
Cam hape je rasa aku sorang je pompuan dalam studio tu bersama 2 orang fotografer lelaki. Pastu sendiri pakai, sendiri lipat, sendiri gantung, sendiri adjust. Seb baik mekap je yang tak sendiri.

Thank you to our official MUA - Sukma yang sanggup ambik half day untuk kejer adhoc aku ni.
Perkara yang paling best aku nak bagitau adelah, hari ni aku pakai 20 helai shawl dalam masa sejam saja. Betapa simple tak simple-nya cara ikatan shawl aku. Sila try. Rujuk tutorial lepas. Aku malas buat tutorial lagi.


Before (kiri) and after (kanan)
Sesiapa berminat untuk dapatkan khidmat MUA Sukma boleh KLIK SINI
See?? See...?? Bibir ai karer pink without lipstik okeh. Berkat minum Ephyra. Mbahahahah.


Ok, shawl yang aku pakai ni sama macam shawl yang aku up 2-3 hari lepas.
Cuma aku terpaksa re-shoot sebab Lazada mintak snap balik semula. Ada requirement yang aku tak meet.

Material : Chiffon georgette
Size : 170 x 65cm
Pattern : Halfmoon with sulaman

Tak panas.
Lilit macam aku pakai, konfem tak jarang punya.

*iklan-iklan lain aku akan publish lepas ni*














Name:
Email Address:
Color RM44 : Lavender
RM44 : Dark Red
RM44 : Parakeet Green
RM44 : Light Orange
RM44 : Slate Grey
RM44 : Pale Pink
RM44 : Grey
RM44 : Turquoise
RM44 : Mustard
RM44 : Yellow Green
RM44 : Midnight Blue
RM44 : Deep Pink
RM44 : Walnut
RM44 : Dusty Pink
RM44 : Black
RM44 : Rosy Brown
RM44 : Medium Sea Green
RM44 : Green
RM44 : Sand
RM44 : Sea Green
Quantity
Delivery Address
Contact Number
Remarks


posted by aveo757 @ 3:04 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER