walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : New Aleesya <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : New Aleesya
2014-09-08


Sorry, aku just have too much on the plate right now tapi YES!!!!!!, product Fleur by Mrs Him masih lagi dapat disiapkan ikut jadual. Alhamdulillah.

Again, Fleur by Mrs Him keluarkan design Aleesya Plain, untuk kali keduanya.
Kali ni warna-warna dulu tak re-stock, kita produce warna baru. Ada 20 semuanya, boleh tengok gambar-gambar di bawah ya. Jangan risau, shawl ni sebenarnya menutup dada. Siapa penah beli Aleesya sebelum ni tau yang Aleesya ni ada special cutting. Kalau ikut cara lilitan tudung yang asal, memang konfem cover dada. But this model mempelbagaikan cara lilitan. Tak caya boleh tengok ada di antara gamba-gamba kat bawah ni yang menunjukkan rupa sebenar Aleesya bila dililit guna cara asal (see : Electric Blue). Apa-apa pun for firstime, kita akan tunjukkan tutorial nanti. Material semestinya chiffon.

Oh lagi satu, Fleur by Mrs Him akan 1 new brand, very very soon. Aku sedang uruskan new brand tu, jadi untuk shawl Fleur by Mrs Him ni, akan di-handle oleh someone else sehingga aku dapat susun semula management. Untuk shawl kali ni juga, postage hanya akan dibuat sekali seminggu. This is temporary, insyallah semua akan balik ke normal sehingga aku dapat susun balik segala tok nenek benda. Tapi dah boleh start purchase sekarang.

Harga yang tertera tidak termasuk pos.
Boleh pilih dulu berapa banyak kau nak beli, pastu nanti we will reply you dengan total amount yang perlu dibayar.



Name:
Email Address:
Color RM24.00 : AP01 Purple
RM24.00 : AP02 Moss Green
RM24.00 : AP03 Yellow
RM24.00 : AP04 Fiery Red
RM24.00 : AP05 Sky Blue
RM24.00 : AP06 Light Brown
RM24.00 : AP07 Mango
RM24.00 : AP08 Emerald Green
RM24.00 : AP09 Saffron
RM24.00 : AP10 Lusty Red
RM24.00 : AP11 Guava Pink
RM24.00 : AP12 Terracotta Red
RM24.00 : AP13 Mustard
RM24.00 : AP14 Dark Purple
RM24.00 : AP15 Electric Blue
RM24.00 : AP16 Black
RM24.00 : AP17 Lilac
RM24.00 : AP18 Peach
RM24.00 : AP19 Salmon Pink
RM24.00 : AP20 Dark Green
Quantity
Delivery Address
Contact number
Remarks
 BOTH COLOUR SOLD OUT
Left : Purple
Right : Moss Green


 Left : Yellow
Right : Fiery Red


 BOTH COLOUR SOLD OUT
 Left : Sky Blue
Right : Light Brown


 BOTH COLOUR SOLD OUT
 Left : Mango
Right : Emerald Green


 Left : Saffron
Right : Lusty Red - SOLD OUT


 Left : Guava Pink - SOLD OUT
Right : Terracota Red


 Left : Mustard
Right : Dark Purple


 Left : Electri Blue - SOLD OUT
Right : Dark Green


 BOTH COLOR SOLD OUT
Left : Black
Right : Lilac


Left : Peach - SOLD OUT
Right : Salmon Pink

 
posted by aveo757 @ 12:42 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER