walk on wings, tread in air: Autocorrect <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Autocorrect
2014-09-26

Sebelum aku keluar, ni aku update sikit blog.
Especially untuk yang order Ephyra Happy Hour Rabu lepas.
Ada yang dah dapat tracking number, ada yang baru dapat payment confirmation.
Ada yang tak aci.
Bila aku check folder ewahhhhh kemain lagi yang mana regular customer tu main masukkan duit je dalam akaun walaupun aku dah delete nombor akaun kat blog. Malam semalam pun aku masih terima payment Ephyra harga Happy Hour. Bila retrieve order form, eh takde pulak form Happy Hour from customer ni. Ni tak aci ni wehh. Bukan apa, ada reason kenapa aku buat Happy Hour. Alangkan bukak sejam pun sampai skarang tak abis pack order lagi. Kalau aku bukak Happy Week, yang happynya korang, yang huru-haranya aku. Lagipun, tak fair pada yang sanggup tunggu Happy Hour. Ada yang cepat-cepat lari ke bank bayar kat kaunter semata-mata nakkan harga Happy Hour. Jadi, jangan sentap bila dapat email mintak topup atau wang anda dikembalikan. Harap semua faham. Aku cuma nak berlaku adil kat semua orang.

Ada yang tanya apesal sekejap sangat buat Happy Hour.
Cukup la tu, sejam. Tu pun aku naikkan promo entry setengah jam lagi awal. Mana boleh buat selalu-selalu, bankrupt la aku. Dah la postage semenanjung free. Kah Kah Kah. Eh mengungkit nampak?



Samsung aku ni dah semakin samseng nampaknya.

Esok pagi = esophagus????
Ni autocorrect ke autopundek?
Cam bahabs ok.
Tapi phone aku ni memang dah nampak cara-cara nak jem dah. Tengah syok aku type email panjang-panjang, tinggal lagi 2 perkataan je lagi nak abis "Thank you", terus blackout. Pastu on balik tengok kat draft pun takde save. Berbuih-buih mulut aku mencarut pastu. Melampau kot henfon-henfon aku ni semua. Asal setahun je barai, asal setahun je barai. Mak mertua aku pakai henfon zaman tok kaduk rilek je terjatuh dalam baldi mop pun tak apa-apa. Ringtone phone mak mertua ku lagi kuat dari petir. Aku punya henfon baik ringtone, baik azan, baik alarm, semuanya sayup-sayup je. Alarm En Wan lagi cam harem. Dia pakai Oppo. Aku punya alarm bangsat-bangsat pun ada peningkatan ton "tet tett...tet tett...tet tett...tet tett..tet tett..
Dia punya alarm tet tett...tet tett...tet tett...tet tett...et tett...tet tett...tet tett...tet tett.
Ntah hape hape.
Penyudahnya memang tak bangun-bangun orang tua tu.
Nak kena aku jugak yang jadi walking alarm "Bangun oiiiiiiiiiiii"
Tang ujung-ujung oiiii tu memang nyaring sikit.
Boleh kejutkan jiran sebelah sekali.

Ok takleh tulis panjang, aku nak keluar lagi ni.
Harap jalan tak jem.


posted by aveo757 @ 2:02 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER