walk on wings, tread in air: Ephyra : Untuk darah tinggi <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Untuk darah tinggi
2014-08-24


Punyalah lama aku announce gift powerbank, rupanya baru sedar yang form tu aku tak tukar.
Patut la ada orang email aku kenapa dorang dapat powerbank?
Aku ni dah la bangsa confuse manjang, bila orang dok email aku tanya kenapa dapat powerbank aku makin confuse. Rasa macam dah announce kat blog hadiah baru. Bila check balik form, la haii aku tak tukar form rupanya. Masih lagi form lama (hadiah mug). Ok ni kat bawah aku dah tukar form :



Name:
Email Address:
I would like to purchase Ephyra for Malaysia 1 box (30 sachets) +powerbank 2600mah + RM180
Ohsem Deal for Peninsular 3 box (90 sachets) +shaker + powerbank 2600mah, RM500
Ohsem Deal for Sabah/Sarawak 3 box (90 sachets) + shaker + powerbank 2600mah, RM530
Quantity
My address
Contact Number
Remarks

Thank you pada yang hantar testimoni.
Actually contest testimoni Ephyra aku dah close.
Tapi takpe, sesiapa yang bagi GOOD TESTIMONI WITH GAMBAR, aku akan continue bagi FREE sekotak Ephyra 30 sachet. Aku perlukan gamba sebab aku nak share testimoni ni to all. Jadi sama-sama bagi kerjasama untuk provide testimoni yang bagus ya. Let's spread the good words about Ephyra. Kalau ada sesape yang nak tanya apa-apa berkenaan Ephyra, yes, boleh email aku. Boleh emailkan testimoni dan soalan pada health[at]xzizbiotech[dot]com



Yes, boleh.
Yang ada darah tinggi boleh ambik Ephyra. Mak Aji pun darah tinggi, and dia ambik Ephyra. Alhamdulillah takde masalah.
Tapi jangan ada pulak yang salah anggap. Bukan bermaksud bila ambik Ephyra penyakit darah tinggi tu boleh hilang. Bukan macam tu. Collagen ni dia bantu memperbaiki blood vessel, secara tak lansung dia boleh bertindakbalas baik dengan pesakit darah tinggi/rendah.

Bila kita mencecah umur 25 tahun, production collagen dan menjadi perlahan. Kekurangan collagen ni akan contribute kepada kulit kedut, rambut gugur, high blood pressure, athtritis, sagging skin, ...... and many more. Secara ringkasnya, aku buatkan chart ni :



Senang faham kot kalau baca chart ni.
Jadi, jangan takut kalau korang ada darah tinggi. Boleh teruskan ambik Ephyra.
Kalau pregnant, sebenarnya reason untuk aku nasihkatkan tanya gynae dulu tu bukan sebab Ephyra ni bahaya. Ephyra tak bahaya, cuma biasa la kan orang mengandung ni hormon tak tentu. Jadi better tanya gynae dulu. Tapi 5mths and above, dah boleh ambik. Time berpantang pun boleh.

Kat bawah ni testimoni-testimoni yang dihantar lama dah tapi diperam sebab aku kena baca satu-satu testimoni sebelum release kat blog.


Testimoni 1



Mata berair and jerawat kecik-kecik tu common issue untuk sesetengah orang yang ambik Ephyra.
Slowly jerawat kecik tu akan hilang depending on how fast badan lalui proses detox.
Tang mengantuk tu pun salah satu kesan lepas ambik Ephyra, tapi tak semua alaminya. Macam aku sefamili, lansung tak alami. Si Rayyan tu makin telan Ephyra makin berpencak sampaikan aku kalau nak minum Ephyra malam-malam kena menyorok. Kalau dia nampak konfem dia nak pastu mata jadi macam torchlite sampai 4 pagi tak tido-tido siap bersilat atas katil.

Aku penah mentioned dalam entry dulu yang kesan mengantuk tu sebab pembebasan neurotransmitters. Ada setengah badan tak boleh tolerate dengan kesan sudden release ni, jadi kepala akan rasa pening, mengantuk and loya. But slowly, akan dapat beradaptasi. Jangan risau. Jika perlu, kurangkan dos. Kalau biasa kita ambik terus sepaket sekali minum, try ubah kepada sepaket ambik 2 kali minum (siang and malam).

Tentang persoalan if Ephyra ada perubahan dalam ingredient, jawapannya tak.
Kesan 'mata dah tak berair' tu bukan disebabkan kandungan Ephyra berubah. Tapi disebabkan badan dah mula beradaptasi. Insyallah, lama-lama terus hilang berair tu.


Testimoni 2



posted by aveo757 @ 2:15 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER