walk on wings, tread in air: Fleur by Mrs Him : Jubah Delila <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Fleur by Mrs Him : Jubah Delila
2014-06-19

Jubah orange coral / Lace green turquoise


Jubah grey / Lace orange


Jubah purple / Lace cream


Jubah black / Lace green


Jubah pink / Lace blue


Jubah blue turquoise / Lace cream


Lupa nak tepek kat blog, Fleur Closet ada new jubah.
But this time kita open untuk pre-order. Untuk size chart, price, material, description lain, boleh KLIK SINI
Jubah ni ala-ala jubah Madinah, takde cutting-cutting kat pinggang.
Ni memang jubah. Bukan dress.
Jadi, potongannya longgar.



Ok kat bawah ni iklan-iklan dari amanah orang :

Iklan 1

Boleh KLIK SINI untuk bacaan lanjut. 


Iklan 2

Boleh KLIK SINI untuk bacaan lanjut.


Iklan 3

Boleh KLIK SINI untuk bacaan lanjut.


Iklan 4

Reader ni pernah datang rumah time aku takde untuk deliver rempeyek. Aku dah rasa, boleh tahan. Cuma aku tak sempat nak ambik gamba. Rempeyeknya pun dah lama selesai kitorang kejekan.
Thank you Amy :)


Iklan 5




 Iklan 6




Iklan 7




Iklan 8




Iklan 9




Iklan 10



Iklan 11



Iklan 12




Iklan 13




Iklan 14




Iklan 15




Iklan 16




Iklan 17




Iklan 18





posted by aveo757 @ 3:53 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER