walk on wings, tread in air: Ephyra : Promo : New. Lagi best. Tapi kena cepat. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Promo : New. Lagi best. Tapi kena cepat.
2014-05-05



SORRY...SORRY...SORRY!!
Lama tak ngadap PC dan tak check database, hari ni aku baru tau yang gift mini mp3 player tu tinggal lagi 2 keping je. Kiranya semua 500pcs habis. Petang tadi menggelabah bila check-check hadiah tinggal tiga (satu customer biotech punya). Ni esok berkotak-kotak lagi nak dipos.

Jadi cenggini, new hadiah iaitu MP4 PLAYER (yang berkaler-kaler dalam gambar di atas) hanya akan sampai next week. Memandangkan, hadiah yang aku selitkan adelah hadiah yang takde melibatkan pertambahan duit semasa korang beli Ephyra, jadi aku ada 2 option :

1. Pos Ephyra without gift.
Ni untuk kes-kes emergency stok dah habis.

2. Pos minggu depan, tunggu sampai mp4 sampai.


Pilihan di tangan anda.
Kepada yang belum terima tracking number, please respond kat health[at]xzizbiotech[dot]com, samada nak tunggu atau proceed deliver esok.
Minta maaf sangat, aku agak huru-hara la last week. Tak sempat nak check stock hadiah.
Promo RM180 masih lagi on, hadiah insyallah ada. Cuma next week la baru sampai.
Yang mana yang book (installment), aku akan tukar ke mp4. Tapi mp4 ni cuma 300pcs je. Kalau habis sebelum sempat bayar full, maybe akan ditukar ke hadiah lain pulak.

Again, sorry.
My bad.



Name:
Email Address:
I would like to purchase Ephyra for Malaysia 1 box (30 sachets) + shaker + mp4 player, RM180
Ohsem Deal for Peninsular 3 box (90 sachets) + mp4 player, RM500
Ohsem Deal for Sabah/Sarawak 3 box (90 sachets) + mp4 player, RM530
Quantity
My address
Contact Number
Remarks



 Ni ada iklan sikit dari seorang novelis, minta war-warkan (cewah, ayat aku pun tetiba macam penulis buku) Bengkel Cerpen dan Sajak.
Sesiapa berminat boleh join ya.
 




Sape ntah hari tu ada email aku tanya if aku tau sesape yang boleh buat food delivery sebab dia kesiankan mak dia tak sempat masak jagakan anak-anak, so ni dia jalan penyelesaiannya. Dah ada pun. Boleh la roger-roger Siti Saudah ni. Abang-abang brader bujang agak-agak boring balik-balik mamak, sesekali pekena Ayam Penyet Home Delivery la pulak, amacam? Siap ada ayam penyet lagi bisnes budak ni. Ni kang ada yang balik-balik muka aku jugak yang order ayam penyet.

Yang paling best kau nampak tu??
PISANG GORENG DELIVERY!!!
37 tahun aku tunggu khidmat ni okeh. Ada jugak akhirnya. Tima kasih la dik buat bisnes gini. Ce tambah cendol. Kalau boleh deliver cendol dah cantik sangat tu. Besar harapan tak berasap dah dapur aku pasni. Main lap-lap je dah.




posted by aveo757 @ 11:28 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER