walk on wings, tread in air: Hiatus <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Hiatus
2014-05-03

1. Sorry kepada pengemail-pengemail especially yang beli Ephyra. Ya, aku nampak email-email bukti pembayaran masuk tapi sejak 3 hari lepas aku takde depan komputer. Aku di KB. Nanti esok atau malam ni aku akan respond to all ya. 

2. Today aku tak sihat. Doktor cakap tekanan darah terlampau rendah. Patut la jogging 3 minit pun dah rebah. Agaknya selama ni aku hidup dalam keadaan low blood tapi tak sedar. Ingat nak dok depan komputer today, nampaknya tak dapat. 

3. Ada sesiapa buat bisnes pakej perkahwinan? Boleh email aku pakej korang : aveo757[at]yahoo[dot]com. Nak prepare anak sedara kawen. 

4. Belum bersedia nak beri sebarang pinjaman lagi. Sorry. 


Diana Ishak
Sent from Samsung Mobile
posted by aveo757 @ 5:37 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER