walk on wings, tread in air: Hiatus <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Hiatus
2014-05-03

1. Sorry kepada pengemail-pengemail especially yang beli Ephyra. Ya, aku nampak email-email bukti pembayaran masuk tapi sejak 3 hari lepas aku takde depan komputer. Aku di KB. Nanti esok atau malam ni aku akan respond to all ya. 

2. Today aku tak sihat. Doktor cakap tekanan darah terlampau rendah. Patut la jogging 3 minit pun dah rebah. Agaknya selama ni aku hidup dalam keadaan low blood tapi tak sedar. Ingat nak dok depan komputer today, nampaknya tak dapat. 

3. Ada sesiapa buat bisnes pakej perkahwinan? Boleh email aku pakej korang : aveo757[at]yahoo[dot]com. Nak prepare anak sedara kawen. 

4. Belum bersedia nak beri sebarang pinjaman lagi. Sorry. 


Diana Ishak
Sent from Samsung Mobile
posted by Diana Ishak @ 5:37 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER