walk on wings, tread in air: Clear <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Clear
2014-05-19


Aku nak update pasal ni je dulu, sebab pasni aku ada appointment lain.
Gift MP4 dah sampai di KLIA, dah clear kastam (ni yang penting sebab bendalah ni 300pcs).
So now, tengah tunggu untuk sampai ke opis.
Insyallah, semua order Ephyra with MP4 akan dipos esok.

Fax ETA dari FEDEX untuk misteri gift pun dah terima pagi tadi.
Estimate untuk sampai esok kalau clear kastam. Harap clear sebab bendalah ni 100pcs je, sikit.
So kalau esok boleh sampai ke opis, maknanya Rabu akan start delivery Ephyra with misteri gift.

And another thing, aku terima banyak email berkenaan entry ADA KIMIA.
Thank you, aku dah baca all, cuma tak sempat nak reply sebab Sabtu Ahad kelmarin cousin aku kawen. Schedule penuh sikit. Hari ni siang tak sempat gak, ada appointment. Tengok la malam-malam kang aku respond ya.

Tq.


posted by Diana Ishak @ 12:52 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND



LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER