walk on wings, tread in air: Clear <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Clear
2014-05-19


Aku nak update pasal ni je dulu, sebab pasni aku ada appointment lain.
Gift MP4 dah sampai di KLIA, dah clear kastam (ni yang penting sebab bendalah ni 300pcs).
So now, tengah tunggu untuk sampai ke opis.
Insyallah, semua order Ephyra with MP4 akan dipos esok.

Fax ETA dari FEDEX untuk misteri gift pun dah terima pagi tadi.
Estimate untuk sampai esok kalau clear kastam. Harap clear sebab bendalah ni 100pcs je, sikit.
So kalau esok boleh sampai ke opis, maknanya Rabu akan start delivery Ephyra with misteri gift.

And another thing, aku terima banyak email berkenaan entry ADA KIMIA.
Thank you, aku dah baca all, cuma tak sempat nak reply sebab Sabtu Ahad kelmarin cousin aku kawen. Schedule penuh sikit. Hari ni siang tak sempat gak, ada appointment. Tengok la malam-malam kang aku respond ya.

Tq.


posted by aveo757 @ 12:52 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER