walk on wings, tread in air: No Fee <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

No Fee
2014-04-16

Takleh update panjang-panjang. Guwe banyak keje.
Memandangkan aku terima banyak email tanya "Berapa fee nak join Hi-Tea?", tak larat reply sorang-sorang....jawapannya TAKDE FEE. Kalau ada fee dah lama aku tepek kat entry.

Sorry, semalam takde delivery Ephyra sebab aku kat Perak.
Hari ni ada tapi cuma yang dah terima tracking number je. Yang belum terima, esok insyallah. Sorry, memang tak sempat sesangatnya. Yang kata nak collect kat rumah, boleh ambik kat bibik, macam biasa, cuma aku takde hari ni and esok. Jumaat ada.

Ada isu sebenarnya yang aku nak tulis kat blog, tapi tunggu masa bertenang-tenang sikit.

Ok tu je for today.



posted by aveo757 @ 2:42 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER