walk on wings, tread in air: Ephyra : Promo and Hi-Tea <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Promo and Hi-Tea
2014-04-14

Entry ni akan menamatkan promo Hadiah Misteri Ephyra.
Actually, antara hadiah misteri Ephyra yang lepas adelah mini mp3 player.
Ini antara hadiah yang paling hawtttt sekali sebab ada yang repeat order every week dengan letak remarks "Kak Di, kalau hadiah misteri tu saya dapat mp3 player lagi, kali ni nak kaler lain ya. Hari tu dapat silver".

Wah wah wahhhhhh.
Kemain manja-manja lagik budak-budak ni kan. Siap request nak kaler apa bagai.
Ok start from today, semua pembelian 1 dan 3 kotak akan dapat gift ini :



Takleh request spesifik kaler!! *jegilkankan bijik mata*
Ni memang aku kena bagitau siap-siap, sebab aku tak cukup masa nak kira stok kaler. Melainkan kalau kau dah dapat kaler green and next week nak request kaler selain green, itu boleh.
Those yang terima tracking number hari ni, semuanya aku convert ke hadiah ni, hanya pembelian 1 dan 3 kotak saja.

Silakan isi form :


Name:
Email Address:
I would to buy (free postage) Ephyra for Peninsular, 1 box (30 sachets) + shaker + mini mp3 player, RM197
Ephyra for Sabah/Sarawak, 1 box (30 sachets) + shaker + mini mp3 player, RM207
Ohsem Deal for Peninsular, 3 box (90 sachets) + mini mp3 player, RM500
Best Buy Deal for Sabah/Sarawak, 3 box (90 sachets) + mini mp3 player, RM530
Quantity
Delivery address
Contact number
Remarks




Insyallah, akan ada gathering session untuk blog reader Green Apple yang consume Ephyra. Majlis ni akan dihadiri oleh pihak Ephyra jugak. Seriesly, ni bukan majlis formal. Ini adelah majlis untuk kenal-kenal and lepak-lepak dengan reader blog ni yang also pengguna loyal Ephyra. Just majlis santai, kita chit chat and makan-makan. Jangan risau, tiada parti buih mahupun tarian tiang di sini.

Details event :

Date : 19 April 2014
Time : 3.30 – 6pm.
Venue : Little White Café, Bandar Baru Bangi. *invitation untuk seorang*
Dress code : Belasah
Gift : Goodie bags dari pihak Ephyra dan aku.

Jom kita lepak-lepak malam minggu dengan mentekedarah sedap-sedap.
Sambil-sambil makan, make new frens, selfie-selfie, ambik video, bla bla bla.
Sesiapa pengguna Ephyra yang juga pembaca blog ni yang interested to join the Hi-Tea, please email :

health[at]xzizbiotech[dot]com. 
Subject 'HI-TEA"




posted by aveo757 @ 2:47 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER