walk on wings, tread in air: Ephyra : Promo RM180 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Promo RM180
2014-04-21

Tetiba masuk email dari reader tanya betul ke Ephyra ada promo RM180/kotak.

YES.

Tapi promo hanya akan bermula on 28 April 2014 ni. So, sesape yang nak order Ephyra sekotak dengan harga RM180, tunggulah on 28 April nanti. 
Promo RM180 ni akan tetap dapat mini mp3 player, don't worry. Tapi kalau rerasa nak bayar skarang sebab takut mp3 habis, silakan. But aku akan pos Isnin depan untuk ikut syarat promo. 

Yang order 3 kotak, bila-bila pun boleh bayar dan akan dipos segera. Jangan takut, mini mp3 tu aku bawak 500pcs. Masih ada lagi 218pcs. Sompek nak tunggu hujung bulan kot. 
Yang mintak simpankan mp3 sebab nak bayar installment also no worries. Aku dah asingkan siap-siap. 

Ok, nak sambung drive.

Bye. 

posted by aveo757 @ 11:03 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER