walk on wings, tread in air: Cup <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Cup
2014-04-20

En Wan : Banyak ke beli bra tadi?

Aku : 3 pasang. Sekali ngan panties. Cantik sangat.

En Wan : Hmmmm...

Aku : Kena pesan kat bibik esok jangan basuh guna mesin.

En Wan : Hmmmm *angguk kepala*

Aku : Suka sangat sebab panties dia ada 2-3 pilihan. Nak boxer boleh, nak biasa boleh, nak thong boleh.

En Wan : Hmmm...

Aku : Rupanya kan bang, beli bra mahal-mahal ni, sales dorang suruh kita fitting. Siap ukur lagi breast kita size apa. Yang bra ni (sambil tunjuk bra) baru sampai. Cup kecik-kecik takde. Dia memang start dari C sampai G je.

En Wan : Hmmmm.... *sambil baca Motor Trader. Toleh pun tak*

Aku : Pelik kan bang? Di rasa cup CD dah cukup besar dah. Ada jugak bra cup G. Gila bapak besar. Dah macam bontot letak kat dada pulak. Ntah sape la yang beli cup G.

En Wan : Hantu tetek.

Ok fine.
Tu maknanya nak suruh aku benti bercakap la tu.
Nampaknya topik bra dah tak mendatangkan keseronokan untuk dibincangkan bagi lelaki umur menghampiri 40an. Mungkin lepas ni kita sembang pasal enjin kereta je lah.



posted by aveo757 @ 9:25 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER