walk on wings, tread in air: Man'na & Salwa <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Man'na & Salwa
2014-03-10

Malam semalam, sebab aku macam tak keruan.
Semua benda buat macam tak kena, En Wan takut aku jadi stress.
Tapi sebenarnya memang stress pun. Kepala asik la dok terbayang-bayang situasi yang mungkin terjadi dalam flight tu.
Jadi, nak bagi aku release sikit, dia ajak aku keluar makan.
Tak jauh pun, Putra Heights je, ada new restaurant - MAN'NA & SALWA.
Baru-baru ni keluar paper. Paper mana lupa dah.
Rsetaurant ni offer western food, ni kira competitor Mr Food la ni.
Suka sangat decoration dalam kedai. Seolah-olah kita masuk rumah orang, makan kat dining hall rumah orang. Cozy je.





Mula-mula bawak panglima.
Dia ni memang pantang nampak aku pakai tudung memang aku belum apa-apa, dia dah pakai selipar dulu. Tapi endingnya memang dia akan dihantar pulang lebih awal la. Sebab memang takkan tenteram ko nak makan. Dia tak kacau pinggan kita, tapi dia akan buat sebaiuk mungkin supaya kita tercekik time makan tu. Jadi sebelum dia pulak kena cekik, better hantar balik. Senang je nak paw dia ni. Bagi dia pegang duit singgit, done. Bangga gila dapat pegang duit singgit.


Grilled OZ Lamb Shoulder.
Sedap juga, portion besar tapi takde mashed potato. Dia hidang dengan fries yang panjang dan besar.
Gravy just nice cuma Mr Food punya gravy lagi umphh.


Italian Marionated NZ Sirloin Steak
Steak dia besar gak. Yang ni ada mashed potato tapi tak sesedap Mr Food, but senonoh sikit la dari mashed potato KFC. Boleh je aku telan. Boleh tahan.



Kalau nak pegi, boleh contact tu ada nombor and address.
Nak tengok gamba-gamba makanan, pi masuk FB dia. Ada banyak gamba-gamba yang akan merembeskan airlioq anda.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

New shawl dah ready.
Akan dilaunch dalam masa beberapa jam lagi.
*konsep photoshoot adelah "sendiri jual sendiri modelkan"*






posted by aveo757 @ 2:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER