walk on wings, tread in air: update <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

update
2014-02-20

Update :

1. Ephyra yang bayar today, aku akan deliver Monday ya. Today aku full. Sorry, sebab esok di Penang pulak.

2. Yang nak COD Ephyra kat rumah, kepada YANG AKU DAH REPLY saje boleh ambik. Yang belum direply, harap tunggu sehingga aku email ya.

3. Those yang rasa nak Ephyra without shaker and gift, please email aku ya. I am helping someone untuk clearkan Ephyra dia. Tapi takde shaker.

4. Sorry yang email pasal nak pinjam duit. Otak aku belum boleh bertenang-tenang nak fikir pasal ni. I am sorry.

5. Yang mintak aku review iklan, sorry buat masa ni aku tak buat review. Tak sempat. Tapi kalau nak aku tepek iklan, insyallah boleh.

6. MOHAMED KAMAL HUSNI (RM390), NURFAKHARIAH ISMAIL (RM390), AILEEN ISMA (RM500) - Aku tak dapat trace ni untuk siapa. Yang aku pasti ni order untuk Ephyra. Please email aku before Monday.

7. Aku dapat a few printscreen from 4 orang yang email capture insta + FB orang "bercerita" tentang aku pasal entry aku semalam. *smile*. Jangan susah-susah. Biarkan dorang. I am okeyy :)



posted by aveo757 @ 2:49 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER