walk on wings, tread in air: The queen is back.. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

The queen is back..
2014-01-08

Queen of Kambing kembali lagi dengan kambing-kambingnya....

Kali ni, aku ada satu lagi sumber daging kambing siap marinate siap hantar delivery untuk korang simpan contact numbernya untuk kegunaan kendian hari.

Ni pemberian another reader.
Gila banyak kau bagi ahkak ko ni dikk.
Macam nak suruh aku buat kenduri pulak.
Dah selamat pun aku bakor and makan.
Kali ni aku tak tambah apa-apa sos dan bahan perap tambahan.
Aku terus bakar dari tupperware yang dia bagi.


Aku tak sure if ini adelah packing standard untuk dijual atau ini dipack khas untuk Queen of Kambing. Boleh tanya tokeynya nanti ya.


Takde tambah apa-apa.
Angkat and bakor.


Hasil pembakoran


Daging ni tak tebal, just nice.
Cuma aku malas nak buat salad and mashed potato.
Kalau korang rajin buatlah sendiri.
Tanpa bahan perap tambahan, bagi aku dah ok dah ni.
Tapi kalau korang nak tambah dengan sos BBQ mungkin akan jadi lebih kick.
Bagi aku, budak ni perap kambing just nice. Basic perapan tu dah ada. *bajet sangat nak komen ala-ala Chef Zubir*.
Sememangnya dia tak perlu ikut selera semorang nak extra sos, extra itu, extra ini.
Sebab selera orang berbeza.
Yang penting perapan yang basic dah ada.
So kalau ada sesape nak tambah sos BBQ so gedebak gedebuk yang lain, sila tambah sendiri.

Aku tak tau berapa harga kambing ni.
Tapi korang boleh contact nombor ni : 019-2639498 (Hajar)


Iklan 2







Iklan 3




Iklan 4



Iklan 5




Iklan 6



Iklan 7




Iklan 8

 


KLIK HERE : ORDER EPHYRA
KLIK HERE : WOMEN SKINNY JEANS


posted by aveo757 @ 7:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER