walk on wings, tread in air: Random <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Random
2013-12-28

Random 1


Ini kambing.
Ini kambing bakor.
Kambing bakor ini free.
Makanan free memang sedap.

Tapi sebenarnya memang sedap.
Kambing ni tokey udang tu bagi. Adik ipar dia punya bisnes. Dia bagi aku rasa. Tapi dia tak bagi siap-siap bakor, dia bagi yang dah siap marinate. Cuma sebelum bakor tu, aku marinatekan sikit lagi dengan BBQ sause. Hasilnya sedap. Kambing ni datang sekali dengan black pepper sauce rupanya, aku tak tau. Dah bedal sampai licin baru Lenny cakap "Eh, Madam, Aku lupa ada sos nya". 
Dah, tak payah la.
Dah selesai aku kejekan pun.

Aku tak tau harga kambing ni berapa. Kalau terdesak-desak nak buat BBQ, boleh la kot korang contact tokey udang ni. Nama dia En Sapran 013-3268494.
Selain dari kambing, dia juga dah jadi supplier tetap udang-udang aku. Everytime stok sampai dia akan call. Baru-baru ni cuma ada udang kertas and rimau je. Udang galah takde. Aku harap pasni dia bawak 1-2 ekor stok lobster pulak. So, simpan eh masing-masing nombor tu. Kang kejap-kejap ada je yang tanya aku mintak nombor.


Random 2


Ni pun aku penah jawab kat FB bila orang tanya. Ni kali aku jawab kat blog terus.
Blouse-blouse aku 90% beli kat VOIR je.
Lagi 10% tu rencam. Ikut selera. Kadang-kadang lalu depan Ms Read pun aku balun. Padahal Ms Read tu size paling kecik UK12. Aku bedallllllll.
Kadang-kadang Padini.
Kadang-kadang Dressing Paula.
Blouse kat Padang Besaq pun aku takde hal.

Tak semua blouse aku jarang.
Kalau jarang, pakai inner. Tu je.
Yang penting longgar.

Ok, kat bawah ni ada beberapa iklan yang agak berzaman dalam inbox aku.
Cenggini la ya.
Bukan aku taknak tolong, tapi aku takut nak berjanji.
Aku tak dapat nak buat cepat. Aku buat pun kalau sempat.
Kesian jugak ada yang dah sebulan tunggu aku baru nak upload now. Sorry ya.

Start tahun ni aku hardly find time untuk blogging everyday, apetah lagi nak buat iklan orang. Iklan jeans aku pun sebulan tersadai baru aku upload. Tahun ni agaknya tahun xziz. Sampai ke hari ni,  depan study aku kat rumah ni still ada 7 uninvoiced PO. Tak tau la some agensi now memang takde istilah close akaun kot. Dah nak new year pun ada je PO sampai lagi.
Nuffnang punya post pun seingat aku, aku decline 3 kali termasuk 1 invitation. 
Last-last dengan iklan-iklan Nuffnang sekali aku cabut dari blog.

Yang nak mintak aku tepek kat blog, boleh.
Tapi jangan push aku ya.
Aku takut tak dapat buat cepat.


Random 3




Random 4




Random 5




Random 6




Random 7



Random 8



Random 9





Random 10




Random 11





KLIK HERE : ORDER EPHYRA
KLIK HERE : WOMEN SKINNY JEANS
KLIK HERE : SUPERDRY HOODIE JACKET


posted by aveo757 @ 9:11 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER