walk on wings, tread in air: Siapa kata... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Siapa kata...
2013-10-25

Tak tau la apesal tak dapat check FB kat sini. Streaming budget 2014 ok je. Tang nak check FB ke laut. 

Oh yes, aku bukan pi Dubai la. Aku kat China ni. Pi Dubai tu insyallah Mac 2014. Tapi hotel nak kena book awal sebab waktu tu ada event Arablab2014. Tu pasal aku menggelupur carik hotel. Tu pun dah kira lambat sebab partner aku kat China ni dah book dari July lagi. Patut aku pi Pittcon sekali tahun ni (Chicago). Tapi aku risau kang blom cecah Chicago, aku dah berbuih-buih dalam flight. Cukup-cukuplah dulu kot tahun. Dah pencapaian hebat dah ni banyak kali naik katebang. Berani kan aku? Wahkhakakah. Puiiiii. 

Aku ni dari kul 4 tadi dah tersadai dalam hotel. Selsemaaaaaaaa. Tensi betul. Sengau sendiri je suara aku now. Makan pun tak rasa apa. Tapi tetap habis. Tu cara-cara takde rasa apa. Ce kalau berasa. Petang tadi aku dinner nasik goreng with kambing masak kicap. Mahbeles! 

Bilik aku ni best. 
Siap ada desktop okeh. Siap bagi headphone gabak bagai. Dah ngalahkan Farah Fauzana lak aku. Tapi aku tak pakai-pakai lagi desktop ni. Main check email ka henfon je. 

Pastu tak main la masak air lam cerek letrik. Dia bagi terus water dispenser. Kemain jakun lagi aku macam tak penah minum air. Kejap-kejap aku tekan. Kejap-kejap aku tekan. Kesian hotel ni dapat customer cam aku. 

Oh ok nak bagitau. 
Sesiapa yang beli ephyra yang aku dah bagi tracking number dari Rabu, sorry sangat. Tadi aku check rupanya semalam pos laju tak collect. Baru collect petang tadi. So  insyallah esok la kot dapat. Kalau tak terima boleh email aku. Insyallah kalau email aku leh check cuma cepat atau lambat je reply. 

Baru teringat malam ni ada Super Spontan, apakan daya takde channel tu pulak kat Malaysia TV Pro. Jadi, marilah tido. 

Diana Ishak
Sent from Samsung Mobile
posted by aveo757 @ 9:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER