walk on wings, tread in air: Iklan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Iklan
2013-10-04

Kepada semua yang beli Ephyra and belum dapat tracking number, sila refer conversation aku dengan founder Ephyra di bawah, supaya korang status Ephyra, stock and delivery. Sorry, but aku kena buat entry kat sini sebab yang pending masih ramai. Dan HQ 'terkejut' dengan situasi ni, kami sama-sama sedang gelabah.





Kalau tak paham, meh aku explain :

1. Untuk promo 5+2 (patutnya 5 hari tapi aku extend 2 hari lagi), aku perlukan 792 kotak. Plan awalnya memang aku deliver batch by batch which is betul, aku dah deliver 3 batch. Aku rasa semua yang dah terima tracking number, dah pun dapat. Kecuali ada sorang this morning email bagitau dia punya masih tak dapat padahal kat website pos laju dah tulis on the way. Ini kalau still tak dapat lagi, tolong email aku semula ya.

2. Untuk batch yang last ni, according to indent list, ada 204 kotak lagi untuk dihantar. However, bila aku naikkan entry 3rd batch hari tu, banyak email masuk bagitau yang dorang dah masukkan duit tapi tak email aku. So now in total approximate 240 boxes.

3. But, HQ bagitau stok betul-betul dah out sebab factory kehabisan salah satu raw material untuk Ephyra. Nak kena ambik masa untuk produce, HQ jangkakan kita akan keputusan stok sehingga end of October.

4. 10 carton (120 kotak) dah sampai petang tadi. Aku mengharapkan sampai waktu pagi supaya aku boleh release today so that Monday korang boleh dapat, tapi takde rezeki. Factory ada masalah lorry. So now, 10 carton ada kat rumah aku, but please aku harap takde terima email "Kak Di, saya nak self collect". Sebab aku perlu select mana yang BAYAR DAN EMAIL THE PAYMENT SLIP dulu.

5. HQ dah promised another 7 carton akan dihantar insyallah Rabu. Which sebenarnya tak cukup. I am trying my best untuk releasekan semua pending delivery sebab aku pun tak mau pegang order lama-lama, I will be travelling again soon so aku nak seblom aku fly, takde pending so that aku leh fokus kat keje aku yang lain dengan tenang.

Aku minta maaf kepada yang masih belum dapat.
17 carton confirm dalam tangan. I will fight for another 3.
Harap semua dapat bersabar. Kalau nak email aku silakan, cuma entry ni supaya aku boleh bagi clear and explain panjang sikit.

Isnin aku akan pos 10 carton ni dulu, just wait for my email untuk tracking number. Apa-apa hal nak bincang, boleh email aku : aveo757[at]yahoo[dot]com




Iklan 1






Iklan 2
 





Iklan 3
 




Iklan 4
 


LV
Dustbag dan kotak masih ada
Rm1100 nego
Size 39
Still in good condition
 ernie2shah@yahoo.com



posted by aveo757 @ 9:33 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER