walk on wings, tread in air: "GREENAPPLE&OOHMYBAGS" - ni code dia. Jangan lupa! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

"GREENAPPLE&OOHMYBAGS" - ni code dia. Jangan lupa!
2013-10-05

 

Kepada penggila-penggila henbeg, jam and sunnies, ni ada satu lagi tempat untuk korang mencuci mata - OOHMYBAGS.

OOHMYBAGS ni tokeinya adelah orang yang sama masa aku beli 3 ketul Coach dulu. Dan dia juga adelah orang yang bertonggeng-jawab dalam memangkin semangat untuk aku rembat Chanel GST aku. Now, dia dah set up page lain so korang boleh ke sini untuk shopping. Kebanyakkan beg-beg yang dia letak kat FB tu adelah in stock. So boleh beli anytime. Mintak tawar kaw-kaw, dia ni pemurah orangnya.

OOHMYBAGS ni main fokus dia adelah kepada henbeg sebab member aku ni gila henbeg. Tapi samping tu dia ada offer sunnies especially Rayban, dinnerware like Corelle and Noritake (yang ni aku macam nampak ada tapi bila aku check-check balik tak jumpa, so boleh tanya pasal Noritake kat dia ya)
 








OOHMYBAGS accept installment.
So takyah risau ko nak kena bayar lump sum. Tapi of cos dah full payment baru dapat barang la kan. Tapi takpe, once ko dah bayar duit muka tu, kira bag tu ko punya dah, tinggal lagi nak tunggu ko abis bayar je.

Now OOHMYBAGS tengah buat promo.
Promo code adelah "GREENAPPLE&OOHMYBAGS".
Sape yang nyatakan code di atas waktu pembelian / tanya harga / PM / Insta, korang akan dapat RM10 diskaun untuk setiap RM100. Promo sehingga 5 November 2013.

"RM10 je?? Alahaiiiiiiiiiii"

Eh hello.
Page ni bukan jual spender 3 RM10 je.
Page ni jual henbeg ratus ribu ribu.
Kalau ko beli beg Coach harga RM800, ko dapat diskaun RM80.
Maknanya ko beli dengan harga RM720 je.
Gila tak diskaun tu????
Tapi, kena genap la.
Kalau kau beli beg harga RM275, diskaun tetap RM20 je. Jangan nak memandai mintak diskaun RM25 ya. 

Ce bayang ko beli Chanel RM8000, tak ke diskaun RM800?
Hahahahah..gila..gila.
Dia ni memang gila.

Ingat ya, the code is "GREENAPPLE&OOHMYBAGS"
Tak mention code, tak dapek diskaun.
Boleh la gigit jari pastu.
Ok now, aku nak breakfast, korang silakan view Insta and FB dia.

Nama tokey : Marsyita a.k.a Cheq
Henfon : 019-6166169
Email : oohmybags@gmail.com

Ingat!
"GREENAPPLE&OOHMYBAGS"

Promo sehingga 5 November 2013 only.



posted by aveo757 @ 7:06 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER