walk on wings, tread in air: Khat Kanvas <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Khat Kanvas
2013-07-22


Aku dok la berbincang dengan En Wan raya tahun ni apabenda yang kita nak kelebetkan untuk rumah. Puas la pikir apa lagi benda yang aku boleh bawak masuk dalam rumah ni.
Nak beli carpet, tahun lepas dah beli.
Nak beli sofa, sayang la pulak sebab tahun lepas baru je tempah sarung sofa.
Nak tukar langsir blom cukup 10 tahun lagi untuk tukar. Ngagagagaga.
Tapi yang dah pasti, bunga baru untuk rumah. Ini kena ada. Aku suka rumah aku penuh dengan bunga yang dalam pasu gabak-gabak.

Alhamdulillah, ada orang yang sponsor frame baru untuk aku letak kat dinding.
TOPKHAT SHOP sponsor :)
Thank you....thank you..

TopKhat Shop ni offer khat kanvas.
Design dia semua moden-moden.
Zaman skarang banyak rumah-rumah yang ketengahkan konsep moden la, zen, minimalis la, so macam agak clash kalau rumah konsep modern tapi frame khat kau jenis kayu or bangsa yang berkerawang-kerawang tu. Bukan tak cantik, tapi macam mematikan konsep moden tu la. Kebanyakkan frame-frame tiga Qul, Allah-Muhammad, 1000 dinar gunakan frame kayu. Kalau ada pun guna cermin but still kebanyakkannya gunakan konsep 'heavy' like pakai SGO glass, frame wrought iron, pastu atas cermin ada lukisan-lukisan bunga klasik. Agak kurang sesuai la kalau kita nak bawak masuk dalam rumah konsep zen.

Kat TopKhat Shop ni, those yang minat modern, still boleh dapatkan frame-frame khat sebab TopKhat ni ketengahkan modern konsep. And now dorang tengah lancarkan Promo for Ramadhan and Raya tau. Jadi tang harga tu orang kata memang tengah sedap la kalau nak beli skarang.



PINK!!!!
Susah kan nak jumpa frame khat yang kaler-kaler ceria macam ni?


Yang ni also cantik.
Modern, simple and bright.
Aku dok imagine kalau rumah orang tu konsep hitam putih tetiba ada satu sudut tu (maybe kat ruang menonton) dia letak frame ni mesti jadi titik fokus semorang yang datang rumah. Kan?


Kuning!!!
Color block konsep u ollsssssss.


Sweet kan kaler ni?
Moden kontemporari gitu.


 
Banyak gila design-design dia. 
Korang leh masuk FB : TopKhat Shop untuk tengok design-design lain


  Masa dia mintak aku pilih mana yang aku nak, aku telah memilih ini.
Macam cantik gila design ni.



Tadaaaa!!!
Dah selamat gantung dalam bilik.
Memang masa aku pilih corak ni aku dah bajet nak letak kat dalam bilik sebab hall aku dah takde tempat nak tepek dinding semua dah penuh.




Design fresh.
Lain dari yang lain.
Nak gantung pun senang, takyah risau nak gerudi dinding segala sebab very light frame ni.
Siap ada bagi paku sekali :)

Memandangkan now ada promotion, so harga boleh dapat special.
Tapi dengan syarat :

1. Korang kena LIKE page TopKhat Shop. KLIK SINI
2. SHARE gamba design kanvas khat yang korang nak beli kat FB wall korang dulu.
3. Pastu let them know that korang dah buat semua syarat di atas, maka boleh la dapat harga promosi.

As simple as alif ba ta.
(wah mentang-mentang entry pasal khat, dan-dan pakai alif ba ta)

posted by aveo757 @ 11:40 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER