walk on wings, tread in air: Iklan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Iklan
2013-07-28
 

Aku tau ramai gila makan udang.
Ni ada berita baik.
Hari tu dia bawak stok udang kertas kan?
Ok now udang rimau sudah mariiiii.
Actually aku yang men-request udang rimau ni. Mulut teringin nak makan udang rimau masak cili api. So kalau sesape nak, boleh email dia. Email address tu kat atas tu ada.

Udang rimau tu very limited. Dia ada stok 5kg je. Aku siang-siang dah cop 2kg. So kalau korang nak cepat-cepat email dia ya.

Kalau sesape nak udang kertas, ada beberapa size :

1. XL : available 10kg only
2. L : available 35kg
3. M : available 25kg

Ni dah nak raya ni. Sesape yang buat sambal goreng pagi raya tu mesti nak kena pakai udang kan? Maka, silakan la order udang banyak-banyak sementara ada stok. Murah ni. Mak Aji beli udang kertas kat Pasar Kajang sekilo RM42 okeh. Kat tokei udang ni aku dapat murah sangat hari tu. Ada 3 bekas lagi blom habis aku dah order pulak udang rimau. Maka minggu ni kena bagi perabis udang. Pastu togok minyak zaitun banyak-banyak hilangkan kolestrol.

 
 Ok ni kat bawah ni ada reader nak let gi iPAD mini dia. 
64GB black + wifi cellular RM1600 (masih under warranty, jarang pakai, sekali dgn leather casing mcm dlm gambar)


 Corelle set. 
Ni pun dia nak let go dengan harga yang murah.




Dengar cerita ada yang menyawan sumpah-seranah semalam sebab tersekat dalam jem, sampai muntah-belahak terlalu lama sangat dalam kereta sesak sangat hiway segala. Orang sibuk keluar shopping kan? Sebab tuuuuuuuuuuuuuuuu lah aku shopping seblom start puasa. Tengah-tengah bulan time orang blom gaji tu la saat paling best keluar shopping sebab tak sesak pastu takyah beratur panjang nak bayar kat kaunter. Yang paling best size memang ada. Kalau beli time peak time macam ni, sesak tu memang dah konfem kau dapat la, tapi yang aku menyampah bila asal mintak je manjang takde size, manjang size dah habis. Last-last beli yang asal boleh je la sebab badan dah penat, dah malas nak menapak dah jadi beli je la apa nampak depan mata.

Tu pengalaman aku bershopping time kecik-kecik dulu.
Shopping bila mak aji ngan pak aji dah dapat gaji. Pastu dulu apa sangat la yang ada kat KL tu kan selain dari Sungai Wang, Mun Long, The Store, Yaohan, Hankyu Jaya. satu Kolumpo dok bertumpu kat tempat-tempat ni je, mau tak sesak. Port kitorang shopping memang kat Metrojaya Sungai Wang tu je la. Nama je masuk Metrojaya tapi attack cuma yang baju yang longgok-longgok. Baju yang gantung-gantung ni mampu rasa-rasa kain je. Berasak-asak nak pilih baju raya. Kepala kena siku dek orang dah berpuluh kali. Punyala nak rebut baju raya. Nak beli baju macam gi berperang. Sampai benjol-bejol kepala aku. Tu belum lagi kes aku tersepit kat celah orang. Aku kecik, so senang la nak menyelit. Menyelinap boleh, keluar tak boleh. Tak bernapas aku kejap dihempap oleh perut dan babat-babat makcik-makcik yang tengah shopping.

Dah la kena berebut, pastu kena kaut-kaut baju carik size. Menonggeng-nonggeng aku nak kaut baju. Separuh badan dah ada dalam kawasan raga, separuh lagi kat luar. Kalau ada orang jentik aku sikit je konfem aku menjunam masuk dalam raga tu. Asik takde je saiz. Last-last dah kepenatan, sauk je la baju apa pun janji baju baru. Tu pasal baju raya aku dulu tak penah yang semenggah. Main asal boleh je sebab dah penat. Malas dah tunggu lama.Tu blom lagi bab nak pilih kasut. Hazab. Yang aku berkenan semua takde size. Ujung-ujung Mak Aji je la yang pilihkan kasut. Aku tadah kaki je untuk test.

Kalau korang belum sempat lagi beli baju raya anak-anak, bleh try email reader ni. Dia ada bagi aku banyakkkkkkkkkkkkkk gamba baju kurung and baju melayu for kids. Tapi aku tak larat nak tepek semua kat sini. So nanti korang email dia ya?

Owner kepada iPAD mini, Corelle and baju kurung and baju melayu for kids ni is : mom2que@yahoo.com


Ni lagi kuih raya dari reader.
Tak nampak kalu, sila klik gamba and baca tajuk kuih. Harga semuanya RM25. Kecuali kuih bangkit RM20 sebalang. Tapi tak pulak dibagitau berapa pcs sebalang. 50 la kot.
Ada kuih lain lagi budak ni jual, kalau korang email dia nanti gi tanya kuih apa lagi ada ya.
Pastu order laju-laju kat : ezhura@yahoo.com



COACH SIGNATURE STRIPE PRINT DEMI CROSSBODY #19426 - 100% authentic 

- Brand new without tag - Style: 19426 
- Pop C print fabric with fabric trim 
- Inside zip, cell phone and multifunction pockets 
- Zip-top closure, fabric lining 
- Longer strap for shoulder or cross-body wear 
- Handle with 8" drop - 11 1/4" (L) x 7" (H) x 3 1/2" (W) 
- Comes with coach care card, no dustbag. 
PRICE: RM550 including postage



DAISY LIQUID GLOSS CROSSBODY #20017 - 100% authentic 
- Brand new without tag - Style: 20017 
- Color: Berry
- Patent fabric 
- Inside zip, cell phone and multifunction pockets 
- Zip-top closure, fabric lining 
- Handles with 7” drop - Outside zip pocket - 11 1/2” (L) x 6 1/2” (H) x 3 1/2” (W) 
- Comes with Coach care card, no dustbag 
PRICE: RM530 including postage 

 Sesape nak beli beg raya, boleh beli kat budak ni. Dia nak let go bag dia :
 w.syima@gmail.com or sms at 019-9593125





Ephyra Promo NEW : Click here and fill up the form
Senarai Agen Mak Aji's Cookies : Click here

posted by aveo757 @ 2:10 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER