walk on wings, tread in air: Mak Aji's Oven <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Mak Aji's Oven
2013-05-09


So ni adelah official entry untuk kukis Mak Aji.
Actually production dah start tapi tak sempat-sempat nak simpan stok sebab sejak aku announce sape nak kukis boleh direct ambik kat Bangi, production hari tu, hari tu jugak selesai. Tak sempat nak simpan stok. Ingatkan nak simpan stok siap-siap untuk agen ambik. Nan ado.
So now, aku naikkan entry ni untuk sesiapa yang berminat nak jadi agen. Agen kena confirmkan pada aku nak berapa balang and ambik bila so that kita boleh asingkan siap-siap.
Email aku kat aveo757@yahoo.com, then aku akan bagitau syarat-syaratnya.









Ephyra Best Buy Deal : Click here and fill up the form
Contest Hari Ibu Ephyra : Click here
posted by Diana Ishak @ 12:08 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER