walk on wings, tread in air: Mak Aji's Oven <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Mak Aji's Oven
2013-05-09


So ni adelah official entry untuk kukis Mak Aji.
Actually production dah start tapi tak sempat-sempat nak simpan stok sebab sejak aku announce sape nak kukis boleh direct ambik kat Bangi, production hari tu, hari tu jugak selesai. Tak sempat nak simpan stok. Ingatkan nak simpan stok siap-siap untuk agen ambik. Nan ado.
So now, aku naikkan entry ni untuk sesiapa yang berminat nak jadi agen. Agen kena confirmkan pada aku nak berapa balang and ambik bila so that kita boleh asingkan siap-siap.
Email aku kat aveo757@yahoo.com, then aku akan bagitau syarat-syaratnya.









Ephyra Best Buy Deal : Click here and fill up the form
Contest Hari Ibu Ephyra : Click here
posted by aveo757 @ 12:08 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER