walk on wings, tread in air: Website makeover <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\07532934260\46blogName\75walk+on+wings,+tread+in+air\46publishMode\75PUBLISH_MODE_HOSTED\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://www.dianaishak.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://www.dianaishak.com/\46blogFollowUrl\75https://plus.google.com/108023594649590263359\46vt\758062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


CONTACT ME

aveo757@yahoo.com
See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Website makeover
2013-03-11




Aku ada letak kat timeline, tapi cuma link dia je, pastu tak tau nape takleh bukak lak tetiba. So aku nak tepek kat sini, boleh aku layan hari-hari sebab gila klaka. Ntah anak sape la yang buat ni.

Actually aku nak tanya korang, ladies especially.
Korang ingat tak ada satu website ni yang boleh buat makeover. Dulu aku selalu bukak website tu nak makeover muka pastu dah bertahun tak guna last-last lupa. Aku rasa website tu sangat penting untuk orang-orang yang buat online shopping barang-barang mekap sebab dia ada bagi sekali tajuk power, blusher, eyeliner, etc. So senang sikit nak decide. Please let me know ya kalau korang ingat apa tajuk website tu.


 Dah sampai petang tadi :)

Puncanya ni la.
Sebab tu la aku perlu website makeover tu sebab bedak ni macam tak kena je dengan aku.
Tak sesuai dengan kulit aku yang putih melegam ni. Macam berbelak. Camne tak berbelak kan, pilih yang ada whitening effect aje. Istiqamah betul aku kalau masuk bab-bab nak meutihkan kulit ni. Ce kalau istiqamah benda lain. Harammm.
Haihhhh.
Nanti aku pikir apa nak buat. Nak jual sayang sebab casing dia cantik. Mungkin aku korek powder dia and ganti dengan kaler lain. 
Ni la yang En Wan berasap je ngan aku ni, beli tapi tak pakai.


 

Ko nampak tu??
Dari pukul 9pm tadi aku dok mendownload mp3.
Esok mau travel utara, so aku perlu buat konsert bergerak dalam kereta. Kalau tak aku akan keboringan sampai berbuih-buih mulut. Lusa konfem suara aku kalah Ramli Sarip.

Tapi sebab esok Pak Aji ngan Mak Aji follow sekali, so dalam deretan lagu rock kangkang mesti mau ada nasyid. Barulah anak muslimah namanya. Tapi tu la kan, bapak aku pun boleh bajet anak dia camne. Mula-mula kemain muslimah lagi nyanyi lagu Rindu Hijjaz, pastu elok habis lagu nasyid merempit nyanti Sampai Hati Spring pulak.

Tapi ape salahnya.
Bak kata Sham Kamikaze - Gua Rock, Gua Beriman.

Hehe.

Ok, nak pack baju.
Adios amigos yiba yiba andre andre.

posted by aveo757 @ 11:07 PM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

ONLINE SHOP

MEDIA CHANNELS




ADS
POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER