walk on wings, tread in air: Random <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Random
2013-01-22

One


Mana la pegi budak ni.
Tadi kat newsfeed nampak ada statement dari polis yang budak ni masih diklasifikasikan ORANG HILANG, bukan PENCULIKAN. Dah keluar kat news dah pun, harapnya orang yang pegang budak ni tengok lah berita hendaknya. Tolonggggg lah pulangkan budak ni balik. Stress rasanya kalau bukak paper and baca cerita pasal budak hilang. Ya Allah, aku boleh rasa apa yang parents budak ni rasa now.

Patut la Khamis lepas berlegar-legar je kereta polis. Selama ni kalau meronda pun polis pakai motor je, bila dah pakai kereta ni terdetik jugak dalam hati aku apehal ni, ada kes apa lagi. Rupanya pasal budak ni agaknya. Mudah-muadahan budak ni selamat and dipulangkan cepat.




Two


Kalau ada sesiapa berminat nak beli tanah di kawasan Mukim Sungai Balang, Muar, Johor, boleh berurusan secara terus dengan En Ishak Naim : 0389258561 / 0192247677.




Three

Mesti ramai yang nak cari pengalaman jadi model kan?
Ok, ni lagi sekali peluang untuk korang.
Bukan untuk aku, tapi untuk The Sweet Kurung. Boleh contact dia :




posted by aveo757 @ 12:27 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER