walk on wings, tread in air: Audadi Durrani <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Audadi Durrani
2013-01-06



Hari tu ada orang tanya if aku taknak bawak candy jacket pulak ke.
Panjangggggg umur.
Tu nampak tu gamba candy jacket?
Tapi bukan aku punya. Yang ni AUDADI DURRANI punya collections.

Audadi Durrani ni fokus on women's apparel.
Wanita-wanita malas shopping kat mall seperti aku memang appreciate sangat online shop macam ni. Aku ni dulu perfume beli online. Pastu shawl beli online. Pastu blouse pun beli online. Henbeg dah tak berani beli online dah. Henbeg skarang kena guna kekdah lain iaitu memesan kat member je. Now, buku pun aku beli online. Seb b aik Clinique tu aku was-was nak beli online. Kalau ada good review memang pasni aku shopping depan laptop je la. Kalau korang nak berjinak-jinak jadi pemalas macam aku, cubalah kekdah ni.

Kebetulan aku tengah cari jubah.
Audadi Durrani pun ada offer jubah. Jubah dia aku tengok tak heavy dengan beadings, lip lap and whatnot. Kira jubah dia ni yang sesuai untuk formal and casual wear. Lepas pakai campak terus dalam mesin basuh pun takyah risau manik bertebarai segala. Aku memang tengah carik jubah-jubah yang tak heavy macam ni. Kalau nak pi opis takkan nak pakai merelip-relip kan.

Skirt labuh yang jenis cotton spandex pun ada.
Skarang kan tengah trend orang pakai skirt labuh spandex, so boleh la cuci-cuci mata kat Audadi Durrani. Kaler yang dia offer pun yang senang nak match dengan apa-apa kaler.

Kalau dah nama women's apparel tu tak sah kalau takde baju kurung. And baju kurung yang paling senang nak jual nowadays is chiffon. Aku pun suka kain chiffon sebab kain dia jenis jatuh. So kalau pakai chiffon nampak cantik je jatuh kat badan. Even tailoring business aku pun, aku banyak guna chiffon. Memang cantik baju yang pakai kain chiffon ni. Audadi also ada offer banyakkkkkkkk baju kurung chiffon and also cotton. Sementara harga tengah murah ni silalah borong. Sok kalau dah musim nak raya siapla ko tengok sana sini harga mencanak. Now is the best time kalau nak shopping raya. Ha, jangan tak tau, baju raya aku tahun 2013 lagi 3 minggu insyallah siap. Haha.

Kat Audadi Durrani, blouse-blouse, skirts, tudung semua dijanjikan dengan harga less than RM100!
Maybe akan ada diskaun kalau beli sekali banyak. So, kalau interested KLIK FB atau boleh jugak KLIK BLOG atau email : audadidurrani@gmail.com or sms/whatapps 013-2117020.


posted by aveo757 @ 9:41 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER