walk on wings, tread in air: Help <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Help
2012-12-12
Ini entry dari blog reader yang minta entry ni disiarkan di blog.. Harapnya, pada yang ada blog, dapat panjangkan entry ni di blog korang jugak.


Ya Allah,berat sungguh dugaan kau turunkan untuk kalini.Tak tahu iols nak mulakan cerita dari mana yang pasti ianya melibatkan maruah,kepercayaan serta hubungan antara satu sama lain. Iols menyesal rekemenkan kawan opis iols dengan kawan seuniversiti dulu untuk majlis kawen. Dan sekarang "si penipu"melarikan duit sebnayak 15k dan hilang entah kemana. Dia melarikan diri semasa majlis tersebut dijalankan. Mana nak letak maruah pengantin. Uols boley bayangkan majlis yang hanya ada kerusi dan meja sahaja sedangkan dalam pakej tersebut include semuanya. Sedih serta menyesal iols dengan kejadian tersebut. MARUAH iols diletakkan paling bawah memang rasa tercalar dengan dugaan tersebut. Sekarang pengantin perempuan dah buat repot polis. Sekarang weols masih mencari "si penipu". Iols perlukan kerjasama dari blogger semua untuk menyiarkan gambar  "si penipu" nie. Untuk pengetahuan uols,iols pergi ke KLANG untuk mencari dia tapi kerja kami sia2. Dia cam dengan kereta iols dan melarikan diri dengan menaiki motor jenis NOUVO BKQ 1511. Iols mengharapkan uols untuk menolong iols supaya boleh sebarkan gambar nie.Iols xnak orang lain menjadi mangsa seterusnya. Doakan iols dapat mencari "si penipu" nie dengan segera.Nie iols bagi maklumat serba sedikit. Hope uols boley tolong iols. Alamat terakhir di Klang. Fyi,dia merupakan orang sabah hope kalau uols nampak beliau bawak ke balai polis yang berhampiran serta uols boley kol iols Sue 012-2044552 dengan kadar segera. Terima Kasih.



Nama: Sharif Amang Sharif Miasin.

IC : 880111495877

Alamat terakhir :  Lot 3331 Batu 6 3/4, Kariah Nelayan Kampung Sementa, Kapar

Alamat Sabah : Bandar Nam Tung, Jalan leila, Block F, Lot 2, Tingkat 3, 90000 Sandakan Sabah 


posted by aveo757 @ 10:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER