walk on wings, tread in air: Nesvita .... now is Nestum <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Nesvita .... now is Nestum
2012-12-12
Nuffnang Sponsored Post for 48 hours


Ada sesape dah try Nestum 3 in 1 American Ginseng and Nestum 3 in 1 Dang Gui tak? Ce bagitau pendapat korang camana rasa dia. Kalau rasa nak aku sharekan pengalaman korang kat blog aku ni pun orait je, takde masalah.

Oh yes, lupa nak bagitau. Ada tak sesape yang biasa minum Nesvita?
Tak kisah la susu Omega Plus Nesvita je, oat Nesvita ke,apa je la yang ada brand Nesvita.
Ok, kalau korang tercarik-cari Nesvita tu, jangan kalut la kalau tak jumpa. Actually Nesvita dah bertukar ke Nestum. So korang boleh ambik je Nestum, takde masalah. Dorang re-branding.



Ko nampak tu, brader ni dah terang-terang tulis. Kalau tak paham gak tak tau la.
So now, go for Nestum brand, instead of Nesvita. No more Nesvita. Nehi nehi.



Sebelum korang terlupa, aku nak ingatkan jangan lupa masuk contest Nestum tu. Klik ni.
RM5000 dia nak bagi free-free je beb. Bukan susah sangat pun, snap je la gambar ikut tema yang dia bagi. Masing-masing henfon dah ada kamera kan. Tak susah dah kot takat nak join contest yang fun macam ni. Aku tunggu je tema CAMWHORE, mesti ramai letak muka aku. Kahhhhhhhh! Ok tak klaka.

Skarang theme dia dah lain. Kalau hari tu alarm kan, now ...... 


 LOVED ONES!!

Oh sukanya sayeeeeeeeee.

Suka.

Suka.

Suka!!!

Lantas saya laju-laju join the contest sekali lagi.



Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Apa kau ingat aku nak letak muka kau En Wan?
 Nan ado.


Ok guys, cepat join. Contest paling senang. Paling fun. And hadiah dia sangat gojes. Cepat join!


video
posted by aveo757 @ 10:02 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER