walk on wings, tread in air: FOOD FOR SOUL CAMPAIGN <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


FOOD FOR SOUL CAMPAIGN
2012-12-07

Hi All,

Ingat lagi program-program JIWAA yang dikendalikan oleh Izzat yang baru-baru ni telah ditorture oleh reader aku?

Ok now JIWAA is working to build a child-friendly library in Johor. Selain dari sumbangan, korang boleh jugak membeli sambil menderma. Buku-buku di sini dijual dengan harga less than 50%. Buku-buku ni buku terpakai, tapi masih in a good condition. Semua duit akan masuk fund untuk build the library.

Free postage.

KLIK HERE

By the way, kat sini juga aku nak bagitau, yang aku tak buat free advertisement lagi samada promote bisnes, promote page, promote contest, etc. Dah terlalu banyak request. Aku dah tak termampu nak handle buat masa sekarang. Mungkin sebab free kot sebab tu request banyak. So kalau ada yang nak mintak aku buat advertisement, boleh email aku for quotation.

Kalau for charity, takde masalah, insyallah.
posted by aveo757 @ 1:52 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER