walk on wings, tread in air: Aku, Dia dan Tong Sampah <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Aku, Dia dan Tong Sampah
2012-12-11

 

96 boxes ready to be couriered esok. Ni untuk semua yang dah bayar last week. Patutnya hari ni tapi hari ni Selangor cuti. Insyallah lusa korang dapat. And tadi aku dah edit promo Ephyra. Boleh klik pada link di sidebar kiri "NOTICE BOARD" untuk maklumat lebih lajut (wahh ayat..).

Yang dah bayar half and yang dah booked untuk tunggu 18th, next week baru aku pos ya. Aku tak dapat nak pos setiap hari sebab aku kena handle keje lain jugak. So kalau sesape yang bayar minggu ni, semua aku pos next week sekali harung la okeh? Tapi yang nak COD tu boleh datang rumah aku anytime tapi email aku dulu kalau nak datang so that aku leh pesan kat bibik. Kang kalau tetiba terpacul depan rumah bibik aku tak berani nak bukak pintu.

Tau tak tadi aku buat apa?

Aku telah buat keje yang paling aku tak penah buat sebelom ni.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 Layan movie melalui henfon!


TV bawah dorang layan cerita apa ntah tak tau tapi yang pastinya cerita tu aku tak layan la.
Yang kat atas ni pulak melayan citer omputih yang sama jugak aku tak layan. Aku takde halll. Aku boleh je melayan diri sendiri. Maka aku gugel-gugel YouTube check apa citer boleh layan malam ni. So terjumpa cerita Aku, Dia dan Tong Sampah. Sekali Beto! Cis, macamana aku boleh termiss cerita ni?

Aku tengok cerita ni dengan senyum simpul sengih gelak semua pakej ada.
Lagi meriah aku layan movie kat henfon dari melayan TV cerita dorang ni semua. Ntah apa je la ceita dorang tengok. Semua yang stress-stress. Cuba la bawak tengok cerita yang menormalkan bacaan tekanan darah sikit.

Saper tengok citer TV3 pukul 7 tiap-tiap petang tu? 
Aku tak layan tapi semalam aku terlayan 10 minit macam tu, sape ntah pelakon dia aku tak kenal tapi yang ada Mustafa Kamal cacat. Aku tengok sikit je dah stress. Bila aku turun bawah tengok ketiga-tiga pekerja berkampung tengok cerita tu sambil memaki hamun. Apesalla menyeksa diri masing-masing. Adoii la.

Pada yang belum penah tengok Aku Dia dan Tong Sampah, silalah layan video di bawah. Konfem tido menyengih malam ni. Rasa-rasa Beto ada chan menang Anugerah Berita Harian tak tahun ni?







Klik here : PROMO EPHYRA DECEMBER 2012
posted by aveo757 @ 10:14 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER