walk on wings, tread in air: Entry lama muncul kembali <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Entry lama muncul kembali
2012-12-11


Semalam aku dapat FB mesej dari seorang reader lelaki. Dia pesan :


Thank you so much.
Aku sangat-sangat hargai teguran macam ni.

Actually memang aku dah buat sikit-sikit dulu, ada 2 kali kot aku buat entry untuk publishkan semula entry-entry yang aku draft sebab takde masa nak mosaic-kan gamba-gamba aku dulu. Gila banyak weh. Ni aku sambung sikit lagi, still ada 92 lagi entry belum publish. Kebanyakkannya entry travel sebab kat situlah paling banyak gamba and nak me-mosaic-kan satu-satu sangat memerlukan ketabahan. Insyallah, akan aku buat.



Kat bawah ni semua entry yang gamba-gambanya aku dah edit. Takde apa sangat pun entry-entry ni, ni zaman tok kaduk dulu. Tapi sebab ada reader tanya apesal entry aku dalam bulan-bulan tertentu sikit sangat, maka inilah jawapannya - aku sorokkan sebab ada gamba aku waktu belum bertudung dulu. Kalau nak baca, silakan :

The Diana is hampeh tebu lupa besday

MC yang ceria

How?

Nothing 2

Makan-makan

Good luck in the making..

Tertarik? Menarik?

Raya yang tak berapa nak happening

Nak stresskan aku? Sorry aku dah immune

Aku pulanggggg

Bali - the journey and story

Mari main api

Ipoh day trip. Ni last aku buat keje macam ni

Feroz

Sorry la beb aku penat entry pun macam sampah je

Spek

I am leaving the company

Putar-putar di udara

Indah nian sorga loka

Impiana

Kenapa saya suka hari ini - Part II

Aku sedang selsema tapi sedang ingin makan eskrim

Sila buat ayat dengan perkataan CUN

Happy Birthday Redza

11.. 10.. 9..

Kepada orang yang rajin nak tau my whereabouts

Orang minyak

May God bless you today with heart full of love






Klik here : PROMO EPHYRA DECEMBER 2012

posted by aveo757 @ 8:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER