walk on wings, tread in air: Mix and match <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Mix and match
2012-11-28

Ladies, Tsugoi keluarkan new peplum blouse. Kali ni sleeveless.
Hari tu kita keluarkan long sleevekan, now sleeveless.
Tapi tak bermakna sleeveless ni untuk yang tak bertudung je boleh pakai. Yang bertudung pun boleh pakai. Sebab korang kan dah kirim cardigan :)
Peplum Tsugoi ni pulak bukannya jenis yang kembang gila-gila, dia kembang sikit nak bagi nampak bentuk peplum je. So takde hal kalau nak sarung jacket atau cardigan kat luar.

Cuba ko tengok gamba ni :


 

 Kekdah nak pakai peplum dengan sangat gojes sekali.
Kalau ada jacket, boleh sarungkan jacket. Yang ada cardigan, sarungkan cardigan. 
Cuba imagine, peplum kat atas ni korang pakai pastu sarungkan dengan cardigan kuning yang aku advertise hari tu. Gila tak gojes????



 Tak pun korang yang kirim skinny jeans hari tu kan cuba tengok gamba ni pulak.
Bayangkan pakai peplum merah pakai dengan skinny jeans hijau pastu sarungkan cardigan putih. Leleh okkkkkkkk.
Skinny jeans esok dah sampai Singapore dah ni. Lusa dah boleh dapat. Baik pikir habis-habisan sebelum peplum ni dirembat orang.




Boleh pilih 4 kaler di bawah :

Red
(my suggestion : kalau pakai dengan seluar hitam cardigan putih cun)


Cream


Black
(my suggestion : kalau pakai dengan seluar putih and cardigan kuning terangkat!)


White


Size M
Dada : 34 inch
Pinggang : 29 Inchi
Labuh : 22 Inchi
Bahu : 14 inchi
Size L
Dada : 36 inch
Pinggang : 31 Inchi
Labuh : 22 Inchi
Bahu : 15 inchi

Pastu kalau berkenan, email tsugoi12@gmail.com. Anda akan dilayan serta-merta :)


posted by aveo757 @ 11:59 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER