walk on wings, tread in air: Nama ini sila contact aku <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Nama ini sila contact aku
2012-11-28

Orang-orang ini sila email saya the soonest :

DAIZURA BINTI MOHD DAIM
MOHD ZALMY BIN ZAKARIA
FATIMAH BINTI YA'COB@YA'A

Aku tau ni payment untuk cardigan tapi tak dapat trace dalam email. Nama lain, email lain.

Cardigan selama di-order bersama-sama barang-barang company aku.

Mungkin ada yang terlepas pandang, cardigan ni akan datang sekali dengan shipment kits and reagents aku. So aku sendiri tak dapat pastikan bila boleh sampai Malaysia sebab cardigan ni benda sampingan dalam shipment. Benda utama adelah barang-barang company aku. Dorang akan release shipment bila barang-barang aku and Singapore dah complete. Selagi tak complete selagi tu shipment tak gerak. Once dah gerak dorang akan fax aku ETA sheet, time tu baru aku leh bagitau bila cardigan korang sampai.

p/s : Yang dah book tapi tak bayar, sorry, aku dah replace your bookings dengan nama dalam waiting list.
posted by aveo757 @ 4:01 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER