walk on wings, tread in air: Nama ini sila contact aku <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Nama ini sila contact aku
2012-11-28

Orang-orang ini sila email saya the soonest :

DAIZURA BINTI MOHD DAIM
MOHD ZALMY BIN ZAKARIA
FATIMAH BINTI YA'COB@YA'A

Aku tau ni payment untuk cardigan tapi tak dapat trace dalam email. Nama lain, email lain.

Cardigan selama di-order bersama-sama barang-barang company aku.

Mungkin ada yang terlepas pandang, cardigan ni akan datang sekali dengan shipment kits and reagents aku. So aku sendiri tak dapat pastikan bila boleh sampai Malaysia sebab cardigan ni benda sampingan dalam shipment. Benda utama adelah barang-barang company aku. Dorang akan release shipment bila barang-barang aku and Singapore dah complete. Selagi tak complete selagi tu shipment tak gerak. Once dah gerak dorang akan fax aku ETA sheet, time tu baru aku leh bagitau bila cardigan korang sampai.

p/s : Yang dah book tapi tak bayar, sorry, aku dah replace your bookings dengan nama dalam waiting list.
posted by Diana Ishak @ 4:01 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER