walk on wings, tread in air: Email <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Email
2012-11-29




Setelah dikemas kini, ini dia deretan email untuk Kak Sri Siantan. Ni cuma first page. Tak tergamak aku nak printscreen page belakang-belakang. First page pun ada yang dari bulan October aku tak respond, apetah lagi yang belakang-belakang. Sorry ya, seriesly aku memang busy, Update blog pun curik-curik masa. Insyallah aku akan jawab sikit-sikit email-email yang mintak pendapat atau meluahkan perasaan. Nak reply email-email ni bukan boleh buat sekali lalu, kena bertenang-tenang menjawabnya. Habis aku tak dapat nak bertenang-tenang lagi buat masa ni, so aku hold dulu. Insyallah, aku akan cuba reply semua.



Oh yes, ni aku nak jawab kebanyakkan yang nak tau respond En Wan nampak Chanel aku. Masa En Wan masuk bilik, aku dah tak tenteram. Kejap-kejap aku lalu-lalang depan dia nak alihkan perhatian dia dari meja study. Dah tau takut ngan laki, simpan la hendaknya beg tu kan? Ni tak. Nak jugak letak atas meja pastu gelabah. Aku memang sengaja la memula tu taknak sorok, sengaka nak tayang. Tapi bila dia masuk bilik, aku yang semput ketakutan.

Last-last sebelum tarik selimut (masa tu dah pukul 4 pagi hari yang dia sampai rumah), boleh la pulak dia terpandangkan paperbag Chanel atas meja. Terus bangun!

"Eh, tu apa pulak tu?"

"Beg. Ala bang beg biasa-biasa je.."

"Jangan ingat abang tak kenal Chanel ye"

Gulp.

Tapi masa tu dah lewat sangat, dia bebel pun aku buat dek sebab aku ngantuk. Tapi boleh tahan la dia menjeling kat aku. Takpe, aku dah bagi dia melepaskan amarah dia malam tu gak. Haha. Ok tak klaka.

Ada tanya apa perasaan pakai Chanel?
Kalau tanya aku, aku lagi suka Burberry.
Prada pun aku kureng sikit. Tapi beli. Tapi tak suka sangat. Ntah hapa hapa.
Sebab tu aku cakap aku tak paham apa motif aku angkat Chanel. Maybe sebab time aku beli tu just nak tau apa perasaan pakai Chanel. Sebab kebanyakkan orang yang gila beg, semua target nak beli Chanel. At least ada sebijik. So aku pun tak puas hati. Maka aku pun pesan GST seketul. Setelah pakai 4 hari, apa yang aku boleh cakap, korang pakailah apa yang korang rasa selesa. Jangan disebabkan orang beli maka kita beli. Orang pakai, maka kita pun pakai. Orang ada sebijik maka kita nak ada dua bijik. Ujung-ujung kita tak boleh "carry" the bag. Macam aku dulu. Dulu aku beli Coach sekali 3 bijik. Last-last Coach yang ketiga tu aku tak pakai lansung. Tak sampai sebulan beli aku dah bagi kat adik aku. Sebab aku rasa aku takleh carry design tu. Aku pakai yang lagi 2 bijik tu je.

Aku tak menyesal beli GST ni, at least aku tau la apa rasanya pakai Chanel. Cuma masa aku beli tu belum sampai keinginan sebenar untuk beli agaknya, just nak test apa rasa. Jadi bila pakai pun rasa macam "hmm..okla..". Tapi takpelah, yang nak beli silakan. Beli biar untuk kepuasan diri sendiri, jangan sampai menyeksa diri ya. GST ni yang best tu sebab compartment dia kemas. Takyah beli beg organizer. Tersusun je barang-barang aku. Selama aku beli tote, semua aku kena letak beg organizer supaya barang tak bersepah. 



Oh yes, kalau sesape nak kirim COACH or apa-apa from US, boleh contact Izzat. Dia dah menadah diri untuk belikan barang-barang korang. Sila serang dia.


posted by aveo757 @ 11:59 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER