walk on wings, tread in air: Tribal Wars <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Tribal Wars
2012-10-28


Sekarang corak tribal kembali 'in'.
Dari blouse, seluar, beg, baju kurung, masing-masing nak carik tribal print. Tsugoi pun ada, apa ingat kitorang takde?? Plis okkk...see the leg. Warna-warna ceria sudah pasti, taknak la rembat tribal print yang kusam-kusam kan. Dulu masa zaman blaja, brader-brader Fakulti Seni Kreatif banyak usung beg tribal print ke hulu hilir, maklumla aku blajo kat Sarawak, so corak-corak macam ni sinonim dengan culture di sana. Aku sendiri ada tempah baju kurung plain tapi kain kurung dia corak tribal. Ntah mana la baju tu meruyup. Tak jumpa dah. Rasanya aku bagi kat orang time nak balik KL dulu. Malas nak mengangkut banyak-banyak barang.




See?
Tribal shawl also dah ada.
So ladies yang bertudung takyah risau, korang pun boleh rasa 'in' now.

Tsugoi is now offering you our Tribal Print Shawl!
Shawl ni cukup lebar untuk korang gayakan dengan pelbagai cara ikatan.
Kalau sesiapa berminat nak pakai tribal print shawl, silakan pilih mana yang berkenan.
Harga tetap sama macam shawl yang dulu.

Material : 100% cotton.
Size : 120 x 95cm
Pattern : Tribal print
Price : RM39/pc

To order, please email : aveo757[at]yahoo[dot]com



 
 S21-1



S21-2



S21-3



S21-4



S21-5



S21-6




p/s : Model ini juga sudah berkahwen. Berhenti mengusha beliau.



posted by aveo757 @ 12:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER