walk on wings, tread in air: Extend <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Extend
2012-10-30


Promosi Ephyra memang dah tamat Jumaat lepas.
Tapi sambutannya sangat overwhelming sampai aku kena pos 2 batches.
Batch pertama dah dipos today, aku dah email sorang-sorang tracking number. pada yang belum dapat tracking number maknanya korang punya masuk batch kedua, iaitu akan dipos esok/lusa. Minta maaf sangat sebab aku memang sangat-sangat occupied this week, so aku kena juggle time between ofis work and Ephyra and Shawl. Oh btw, shawl aku akan usahakan pos esok juga. Maka, malam ni overtime la aku tulis consignment note. Kepada yang kata nak self collect, pun aku dah email. Boleh datang rumah aku sebab aku dah klipkan siap-siap nama pada setiap paperbag supaya bibik aku senang nak ambik. Just sebut nama korang time collect ok?



First batch dah diangkut petang tadi.
Disebabkan ada yang order sekali 6, sekali 5, sekali 3, so packagingnya pun pelbagai. Harap takde yang histeria bila dapat parcel esok. Sambil-sambil minum Ephyra, bolehla baca paper tu sekali ya.

Dari semalam, ada yang request untuk extend the promo sebab minggu lepas orang mood raya so tak sempat nak baca blog and buat payment semua. Yang return customer pun tanya kenapa this time punya promo aku tak email dorang. Memang before ni sebelum aku launch promo aku akan email semua customer-customer yang pernah beli Ephyra. Aku akan bgtau dorang dulu then aku akan publish kat blog. This time aku tak sempat nak email sorang-sorang sebab list customer sudah increased. But to be fair to all, baiklah.

PROMO EPHYRA RM200/box DI-EXTEND SEHINGGA JUMAAT (2 NOV 2012)
*pembelian haruslah lebih dari sekotak untuk membolehkan korang dapat proce RM200/kotak. If not, harga tetap RM228/kotak*


But, untuk yang beli promo extend ni, aku akan pos next week. 
Kederat aku this week cuma boleh siapkan delivery untuk order last week and shawl sahaja, insyallah. Sebab Khamis and Jumaat aku dah out of ofis semula. So readers, please place order by Friday. Email me at aveo757[at]yahoo[dot]com.


posted by aveo757 @ 8:06 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER