walk on wings, tread in air: Entry yang di-private-kan sudah tak private lagi <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Entry yang di-private-kan sudah tak private lagi
2012-10-05


Memang aku private-kan semua entry-entry aku yang lama-lama sebab aku takde masa nak mosaic-kan gamba aku masa belum bertudung dulu. So when some readers tanya apesal link kat colum "Jalan-Jalan" banyak yang 'not found' aku slow-slow extract balik entry lama and edit gamba-gamba lama. Banyak entry yang aku privatekan, bukan takat "Jalan-Jalan" je. Aku belum sempat lagi nak edit semua, ni je yang aku sempat buat dulu. Balance ada 128 entry lagi, kalau ada masa aku publishkan.

Tima kasih kerana menyokong saya.

LIHATLAH DONIA!!

Klik link di bawah kalau nak baca.

Keranamu Apeng
Keranamu Apeng - Finale
Matta Fair
Kalau nak aku on webcam dua-dua tangan kena ada atas keyboard
Kalau rasa nak mengawan pun carikla yang fresh
Shallow
Apesal baik sangat
This entry takde maksud nak perli sesiapa, ini pengalaman sendiri
Aku terpaksa menjadi poyo demi entry ini
Macam kena dera
Kuda hitam aduhhhhhhhh
I'm homeee
Alone
Goodbye and welkam
Happy birthday Pak Aji
India gaduh
Talk, talk, eat, eat, money coming
Merry X'mast ho ho ho
Berat apa eh?
Feringgi
Housewarming
Travel lagi


Ok, out!
Happy weekend.

 
posted by aveo757 @ 2:25 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER