walk on wings, tread in air: Update stok <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Update stok
2012-09-20
Ok aku baru sampai dari Perlis.
Now tersangat lah penat.
Tapi mata aku lagi penat bila kejap-kejap masuk email tanya bila boleh dapat stok Ephyra. Terus rasa nak korek bijik mata. Takyah baca email dah sampai bebila.

Ok ambik napas jap.

Hnss...Hnss...Hnsss...


Ye, aku tau stok Ephyra sangkut tersangatlah lama. Dari sejak raya sampai raya dah habis masih ada lagi yang belum dapat Ephyra. Don't worry. Duit korang aku tak simpan. Semua aku dah bangi kat Ephyra, cuma stok yang sangkut-sangkut sebab problem dengan factory.

Sejak habis raya, stok yang sampai kepada aku tak pernah cukup. Aku mintak 5 dapat 2. Mintak 6 dapat 2. Abis camne aku nak hantar kat korang kan. Aku terpaksa agihkan Ephyra pada sesiapa yang order lebih awal. Aku sendiri dah lama tak ambik Ephyra.

Rasanya aku dah email to semua yang once stock sampai aku akan update korang. Ada yang dah dapat pun Ephyra. Mana-mana yang tak dapat tracking number maknanya order belum dipos.

Aku dah mintak pihak Ephyra keluarkan letter untuk explain the situation supaya aku boleh letak kat blog. Tapi pihak Ephyra now sedang cuba dapatkan seberapa banyak stok yang dah siap di factory untuk dihantar kat aku. Aku harap semua 96 kotak korang-korang punya ni ada sebab aku pun tak sedap hati tak senang duduk ada rasa 'berhutang' dengan orang. Sebab request sentasa masuk, tapi kalau takde stok aku pun malas nak jual. Kang kesian semua dok tunggu-tunggu. Ada sorang reader dari UK lagi kesian, sampai dah pindah rumah sewa Ephyra tak dapat-dapat lagi. Malu gila aku.

Please readers/customers, aku sedang cuba untuk dapatkan hak korang but at the same time harap dapat consider situasi pihak Ephyra now. Ephyra tukar new packaging jadi bila packaging bertukar, ingredients pun bertukar, ada la issue yang timbul like factory salah print kotak, salah kaler kotak, etc.

Ok, kalau betul semua stok dapat petang ni, malam ni aku update lagi.

Mintak maaf pada semua customer.

Sorry again.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 6:20 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER