walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Sorry to my readers <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Sorry to my readers
2012-08-08
Another testimoni yang aku dapat retrieve, tu pun sebab semalam dia hantar :)
Yang lain-lain aku dah tak boleh nak retrieve, kalau rasa nak share, silalah email aku semula.



Tang proses penyahtinjaan tu memang aku dah perasan dari mula aku guna.
Mula-mula dulu aku belasah dengan apple cider lagi la berumahtangga dalam toilet je keje aku.
Sampai melecet.

Now ni aku stop apple cider and fokus kat Jamu Mak Dara + Vitamin B + Vitamin C + Ephyra. Barulah lega sikit bontot aku. Takde la cirit memanjang.

Tapi memang betul, buang air sangat lawas, macam lega gila perut.
Last week aku saje masukkan sikit Ephyra dalam air oren Rayyan, saje nak test apa jadi.
Hmm..maybe anak aku memang sentiasa bertenaga so tak nampak apa beza, but, yang aku nampak time dia berak. Taik dia gila lembut. Ada satu kali tu aku nak salin pampers dia, sekali jam tu jugaklah dia nak memerut. Kemain cantik lagi taik dia keluar. Smooth je keluar macam semperit pulak aku tengok (mati la takde orang beli semperit tahun ni).

Ada sorang email aku bagitau dia tengah menyusu and susu dia banyak keluar after ambik Ephyra walaupun dah 2 tahun umur anak dia. Actually dah ramai yang bagi feedback pasal menyusu badan + ambil Ephyra tapi aku tak dapat nak trace balik email-email tu semua.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


3 days only ye ladies and gentleman.
Sehingga Jumaat 11.59pm sahaja.
Sabtu onwards harga akan balik pada promo asal.

Aku bagi korang peluang untuk simpan stok.
So inilah masanya grab the peluang.
Expiry date Ephyra adelah sehingga 2014. So kalau sesaper yang dah guna Ephyra and rasa serasi dengan badan, why not beli sementara aku meruntuhkan harga ni.

Tapi aku akan kumpulkan semua order untuk 3-days-only-promo ni and pos one shot next Monday.
Don't worry, Pos Laju masih beroperasi Isnin depan.

Not only that!!

And bersempena dengan no plat kereta aku 757, customer yang hit kotak Ephyra yang ke 757, akan dapat free Ephyra (sekotak je, jangan nak lelebih) or Jusco voucher RM100. Sesiapa yang namanya hit kotak ke 757, aku akan tempekkan bukti kat blog. Nombor kotak sekarang adelah RAHSIA. So try your luck guys.

Lagi satu, 44 kotak yang aku promised nak pos Selasa (semalam) akan dipos today (Rabu). Sory banyak-banyak. When Oceanlife inform stock ready, Pos Laju dah datang untuk collect shawl dah pun, so memang Pos Laju takkan datang balik for the 2nd round. Jadi, semua order tu aku akan pos esok termasuk new order, insyallah.

Thank you.....aku nak tido.
posted by aveo757 @ 2:13 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER