walk on wings, tread in air: Iklan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Iklan
2012-07-13
IKLAN 1 


Cornflakes cookies.


Aku dah pun merasa cookies ni, dalam sebijik tu mau 4 bijik kismis gedabak-gedabak.
Bila gigit tu kan rasa manis-manis masam-masam je. Best nak mampus.

Ini aku snap kat rumah Mak Aji.
Ni sebenarnya sample.
Dah selesai dah pun 50 bijik kitorang buat minum-minum petang.

Harga 100pcs adelah RM41.
Kalau nak dipos, harga pos sendiri tanggung.
Kalau nak self pickup, tempatnya adalah di Kampung Melayu Ampang.

Agen-agen kukis Mak Aji kalau nak ambik cornflakes cookies ni, minimum kena ambik 50 balang (kukis di-pack-kan dalam balang 50pcs-50pcs), harga pun murah sikit. Tapi bukan collect kat Mak Aji ye, ini contact terus ke tuan punya kukis :

Puan Jamilah
019-3584667

Atau boleh email anak dia : 
dill.zaaba@facebook.com
gsaiyuki@facebook.com




IKLAN 2

KHAYRA DELIGHT KARIPAP MINI
  
 Ni lagi satu kuih raya paling senang nak simpan and harus ada pada setiap rumah.
Rumah aku antara karipap mini and popia serunding, salah satu mesti ada kat rumah. Bukan untuk hidang kat orang, tapi untuk aku kunyah-kunyah lepas terawikh (lepas terawikh selalu lapar okeh?)

Nama aku nak hidang time raya memang takde la.
Sebab tu aku selalu buat open house je time raya sebab rumah aku takde kuih dowhh.
Beria-ia siapkan kukis untuk orang, rumah sendiri takde kuih.

Sape nak try karipap mini ni, boleh contact :

 yaqut_isytiaq@yahoo.com

atau layari 
(wahh, layari kauuu)

 khayrashoppe@blogspot.com

RM14 untuk 50biji (satu pek).
Beli banyak ada diskaun.
But how banyak is banyak, kena tanya tuan punya karipap. 
Agen-agen kukis Mak Aji kalau nak supply karipap ni sila kontek email di atas.




IKLAN 3
 
Ready stock!!
Owner business adelah dari kampus USM (Island).
Kalau di luar Penang nak order, dia akan post.
Hari ni buat full payment, esok dapat barang.
Berminat?
Sila contact : nurazrina.asmawi@gmail.com
posted by aveo757 @ 11:20 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER