walk on wings, tread in air: Ibal @ SPM <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ibal @ SPM
2012-07-15
Tadi Ibal and the group (Poisonous Remedy) keluar Selamat Pagi Malaysia. Melompat-lompat anak sedara dia kat rumah ni nampak Acu dia keluar TV. Tak sempat aku nak rekod awal-awal sebab aku amacam terkesima tengok Ibal putih sikit dari biasa. Hahahah. (ada nada-nada dengki di situ)


Video ni aku jumpa kat YT. Ntah sape la rekod. Full version tapi sound system barai.
 Agak-agak nak dengar yang sound lebih suci, boleh tengok yang kat bawah ni. 
Tapi memang diselang-selikan dengan backup vocal suara Redza and Rayyan terpekik.




Yang ni sound lagi clear. Gamba pun lagi sharp.


Ada reader aku sms "Kak Di, Ibal macam Remy Ishak la!" 

Remy Ishakkkkkkkkk??? 
Macam Padaiyappa ada la..



  
 Yang ni pulak lagu Satu. 

Ni sekali dengan sesi temuramah tapi aku tak kosser la nak rekod suara dorang bercakap tu.
Lepas show dia smsm aku cakap kawan-kawan dia yang tengok kat rumah cakap suara dia nervous. Ye ke?

Aku rasa tak nervous pun.
Suara Ibal ni memang vibrato sikit. Macam suara Pak Aji. Dia macam ada nada-nada gigil ala-ala lapar nasik gitu.

Suara aku pun macam tu jugak.
Celemekkkk nak jugakkkkkk.





posted by aveo757 @ 1:27 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER