walk on wings, tread in air: Baju sape? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Baju sape?
2012-06-20

Aku jarang check tailor (bibik) aku buat apa.
Cuma aku akan check log book untuk tengok sape yang order, tu je.
Lepas balik dari Singapore ni aku busy sikit so jarang aku masuk bilik dia untuk tengok baju-baju yang dia dah jahit.

Semalam, aku masuk and nampak blouse ni.

Aku macam....hmmmm sapekah yang tempah blouse ni?
Kain dah la see thru kan, so aku bajet anak-anak dara seksi manakah??

Bibik aku cakap customer ni datang bagi kain and mintak buatkan apa-apa blouse untuk pakai gi jalan-jalan. Taknak buat lining pulak tu. Gila seksi kau.

So bibik aku pun design la blouse yang sesuai dengan kain.

Bila aku tanya "Sape punya ni, Bik?"

Bibik aku cakap "Ituuuu...bibiknya Lan Pet Pet"

DANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!

Bibik dia punya baju?????????????
Kelas kau Maria.
Mentang-mentang majikan kau retis, kau pun kemain lagi blouse-nya.

Lan Pet Pet memang duduk area depan rumah aku ni.
Asal lalu depan rumah dia ada je aku nampak Murano sebijik.

Rupanya bibik-bibik ni semua satu geng.
Kalau pi playground bawak anak-anak dok sembang-sembang, jadi bibik aku pun tau majikan dia artis.

Tergugat kejap aku bibik dia pakai blouse cenggini.
Transparent lagi.

Tak boleh jadik!
Tak boleh jadik!!
Skarang jugak aku pi Jakel carik kain.
posted by Diana Ishak @ 10:44 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER