walk on wings, tread in air: Explanation <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Explanation
2012-06-20
Ok, yang ni about promo Ephyra yang the latest.
This promo hanya boleh didapati di blog ini.

Ada yang email nak try satu kotak je dulu tapi nak dapat price RM193 (RM580/3).

Macam ni ye.
This promo is di-designed meant for return customer.
Sebab hanya yang pernah guna Ephyra saje tau kat mana keistimewaannya. Hanya yang dah pernah minum Ephyra je tau apa ksan-kesan positif lepas guna Ephyra. Atas sebab itulah, we come out with this promo supaya yang pernah guna Ephyra dapat beli in bulk.

Untuk yang belum pernah guna, takkan nak beli sekaligus 3 kan?
So, korang boleh beli sekotak dulu which the price is RM228 (termasuk transport).
Tapi kalau yang first timer nak beli 3 kotak sekaligus pun dialu-alukan sebab memang murah, tambahan lagi Ephyra ni storage life dia sampai 2014 (for current batch number). Tak rugi beli banyak simpan stok.

However sebab harga dia sangatttttt memikat, to those yang nak beli sekotak sahaja, I would suggest :

1. Cari member lagi 2 orang yang nak sama-sama beli Ephyra so that each one of you can enjoy the RM193 price. Aku akan deliver pada satu address je. Pandai-pandai la ko nak distribute macamana.

2. You can still buy walaupun takde geng nak beli sama  but, kena self pickup kat rumah aku.

Kalau berminat email at : aveo757[at]yahoo[dot]com



Untuk yang guna Ephyra please remember :

1. Drink a lot of water. Ephyra ni enhance skin metabolisme. Kalau kurang air dalam badan, konfem skin ko dry.

2. Air cuma HALF GLASS saje, then tuang Ephyra.

3. Recommended to take 1 sachet per day. However kalau nak 2 kali makan sehari pun sukati.

4. BF mother boleh ambik Ephyra. Tapi yang pregnant, please consult dengan doctor dulu. Ephyra tak merbahaya, dia cuma food supplement for skin tapi paham-paham ajela, orang mengandung ni benda yang tak bahaya pada orang lain pun akan jadi sensitif pada dia.

5. Kalau yang nak mengandung and nak kurus, jangan invest kat Ephyra. Ephyra is skin food. Jadi fokus utama dia adelah untuk attack skin. However dia memang ada element sampingan untuk reduce weight. Ramai yang bagi respon Ephyra bagi rasa kenyang. But kalau korang purchase semata-mata nak aim for kurus, lebih baik invest kat slimming product.


Sekian.
posted by aveo757 @ 9:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER